Verzamelberichten maandag

's-Hertogenbosch, 11-12-2006

Verdachte van poging tot woninginbraak aangehouden

s-Hertogenbosch Maandagmorgen is in zijn woning in s-Hertogenbosch een 42 jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht in de nacht van 27 op 28 november geprobeerd te hebben in te breken in een woning aan de oude Engelenseweg in s-Hertogenbosch. De bewoners werden bij het horen van inbraakgeluiden wakker waarna de verdachte er vandoor ging. De aangehouden verdachte is al vaker met de politie in aanraking geweest terzake woninginbraken en is ingesloten.

Rijbewijs ingevorderd

s-Hertogenbosch Zondagavond is van een 28 jarige automobilist uit Rosmalen het rijbewijs ingevorderd. Bij controle op de Bruistensingel bleek de man behoorlijk onder invloed van alcoholhoudende drank.

Gewonde bij aanrijding

Zeeland Maandagmorgen is een 36 jarige automobilist gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Kleine Graspeel in zijn woonplaats Zeeland. Door onbekende oorzaak is hij met zijn bedrijfsauto tegen een boom gereden. Hij raakte bekneld en moest door de brandweer uit zijn benaderd positie worden bevrijd. Het slachtoffer is daarna met onbekende verwindingen door een traumaheli overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen.

Dakloze vindt onderdak

Boxmeer - Vanmorgen troffen bouwvakkers in een tuinhuis aan de Binnenweg in Boxmeer een 43 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan en waarschuwden de politie. De man heeft waarschijnlijk een ruit vernield en vervolgens de nacht doorgebracht in het tuinhuis. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.