Politie Haaglanden

exra persbericht 11 december

Haaglanden, 11-12-2006

Getuigen oproep: mishandeling 16-jarige
Den Haag - Een 16-jarige Hagenaar werd dinsdag 5 december rond 13.00 uur slachtoffer van een mishandeling. De jongen ontving van meerdere jongeren klappen en schoppen. Dit gebeurde ter hoogte van de school op het Isabellaland. Het slachtoffer raakte gewond en liep schade op. Bent u getuige geweest van dit laffe incident? Of heeft u andere informatie die de politie helpt bij het onderzoek? Bel met de recherche van politiebureau Overbosch, via 0900 - 8844 of met Meld Misdaad Anoniem, via 0800 - 7000.

Oproep getuigen: vernielingen bedrijfspand
Poeldijk - Nog een onbekend aantal verdachten pleegden zaterdagnacht 2 december vernielingen bij een bedrijfspand in aanbouw op de Jupiter. Zo werden er onder andere gasflessen en kozijnen vanaf het dak naar beneden gegooid. De schade liep op tot ruim 50.000. Gezien de aard van de vernielingen denkt de politie dat meerdere personen bij de vernielingen betrokken zijn geweest. In de buurt van het bedrijfspand was een feest gaande. Er waren dus behoorlijk wat mensen op de been. Was u getuige van de vernielingen of heeft u andere informatie die de politie helpt bij het onderzoek? Neem contact op met de recherche van politiebureau Westland, via: 0900 - 8844. Of bel met Meld Misdaad Anoniem, via: 0800 - 7000.

Politie zoekt getuigen bedreiging bus 25
Den Haag Een 50-jarige inwoner uit Den Haag bedreigde maandag 11 december om circa 07.00 uur een 57-jarige buschauffeur van de HTM. De man stapte op de Kempstraat bus 25 in en wilde alleen met eurocenten betalen. De chauffeur weigerde dit waarop de man de chauffeur fysiek en verbaal bedreigde met de dood. Ondanks dat de politie de man wist aan te houden is zij op zoek naar getuigen van deze bedreiging. Politie Haaglanden is vooral op zoek naar passagiers die in de bus zaten en getuigen waren van de bedreiging. Getuigen kunnen bellen met Bureau De Heemstraat via 0900-8844.