Ingezonden persbericht


persbericht

PORTAL www.hme.nl krijgt kwaliteitsimpuls

Uitgebreide en toegankelijke informatie over de leden en HME

Rotterdam, december 2006

Onlangs is de vernieuwde en uitgebreide HME-website gelanceerd. De site vormt hiermee een portal voor de leden én voor het maritieme publiek. Er is uitgebreide en toegankelijke informatie te vinden over de leden, de events die HME organiseert en de (inter)nationale maritieme sector.

Veel nieuws en events
www.hme.nl is volledig nieuwsgerelateerd geworden. In een enkele oogopslag is te zien welke toeleverancier een nieuw product gelanceerd heeft of wie aan een grote nieuwbouworder geleverd heeft. Ook is op de homepage direct duidelijk wat de komende activiteiten van HME zijn. Op welke beurzen wordt het Nederlands Paviljoen opgebouwd? Wat zijn de komende workshops, seminars en trainingen? Het online inschrijven voor de HME-activiteiten biedt extra gemak.

Eén grote informatiebron
Nieuw op site is de uitgebreide wereldwijde scheepsbouwinformatie. Door middel van eenvoudige zoekmogelijkheden is voor leden een schat aan informatie te vinden. Welke orders zijn er onlangs in Vietnam geplaatst? Hoeveel containerschepen zijn er vorig jaar in India gebouwd? In de uitgebreide database van HME's Shipbuilding Intelligence Service is het antwoord op dergelijke vragen onbeperkt beschikbaar. Tevens worden hier alle HME-Clippers (wekelijkse uitgave met wereldwijd scheepsbouwnieuws) gearchiveerd.

www.hme.nl is beschikbaar in het Engels en Nederlands. Verder zijn er directe linken naar de Vietnamese en Chinese websites, waar HME in participeert.

Internet is een wereldwijd gemeengoed aan het worden. Hiermee veranderen ook de eisen van een toegankelijke website. HME ziet haar website als een belangrijk communicatiemiddel voor haar leden, maar ook voor hun (potentiële) klanten.

Voor meer informatie en suggesties kunt u contact opnemen met Linda te Veldhuis, public relations manager (T: (010) 44 44 333 of E: lv@hme.nl).

EINDE PERSBERICHT