Mojo Concerts

Delft, 11 december 2006

Kaartverkoop tournee Edsilia Rombley gestart

Op 9 januari 2007 start Edsilia's tweede tournee, getiteld 'Meer dan Ooit', in het Muziekcentrum Vredenburg in Utrecht. Deze show speelt ze in 37 Nederlandse theaters.
De kaartverkoop voor de reeks concerten is reeds gestart via de kassa's van de desbetreffende theaters.

Met haar eerste tournee 'Van jongs af aan..!' verraste ze iedereen met haar stem en performance. In een huiselijk, intieme sfeer nam ze het publiek mee naar haar muzikale wereld. Publiek en pers waren laaiend enthousiast. Pop, soul en jazz, ze heeft het allemaal in huis. Ze doet gewoon haar ding, heeft interactie met haar bandleden en laat haar publiek mee genieten van het feestje dat ze bouwt. In het najaar van 2006 verscheen haar eerste Nederlandstalige cd. De nummers van dit nieuwe album vormen de leidraad voor dit theaterconcert.

De pers over haar vorige voorstelling 'Van jongs af aan..!': 'Edsilia Rombley maakt met haar eerste verschijning meteen duidelijk dat ze wars is van sterallures. Dan ineens trekt ze die gouden strot van haar open. En het is alsof de kaarsen op de twee kandelaars achter op het podium vuriger gaan branden. Hier staat een jonge talentvolle vrouw op de planken alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. "Ik ga jullie gek maken", belooft ze. En dat maakt ze nog waar ook! Haar stem beweegt soepel van hoog naar laag zonder ook maar een spatje aan intensiteit te verliezen. Rombley toont in dit concert haar veelzijdigheid. Ze laat het publiek moeiteloos uit haar hand eten. Je kan alleen maar vurig hopen dat we in de nabije toekomst nog veel van haar mogen horen.' (De Gelderlander)

Voor de complete speellijst klik hier.

Voor meer informatie: www.edsiliarombley.com.

========================================