Gemeente Apeldoorn

Inzendtermijn voor eerste voorronde Louise de Brauwprijs verlengd

Voorrondes Zorg en Welzijn sluiten op 5 januari 2007

De inzendtermijn voor de eerste voorronde van de Louise de Brauwprijs is verlengd tot 5 januari 2007. Dit betekent dat iedereen zijn of haar favoriete vrijwilliger of vrijwilligersproject voor de categorie Zorg en de categorie Welzijn kan aanmelden tot 5 januari 2007.

Wie komt er in aanmerking
Iedereen kent wel iemand die altijd de handen uit de mouwen steekt voor een ander. Mensen die het verdienen om nu eens zelf in het zonnetje gezet te worden. De gemeente Apeldoorn nodigt iedereen van harte uit om deze vrijwilligers aan te melden voor de Louise de Brauwprijs.

Vrijwilligers in de zorg zijn bijvoorbeeld mensen die koffie schenken in een verpleeghuis, zorgen voor een ziek familielid (mantelzorgers), gaan wandelen met iemand in een rolstoel of als gastvrouw werken in het ziekenhuis. Vrijwilligers in de sector Welzijn zijn bijvoorbeeld mensen die helpen bij het beheren van een speeltuin, een buurthuis of bij het begeleiden van gezinnen met jonge kinderen.

Inzendtermijnen van de voorrondes

* Categorie Zorg 5 januari 2007

* Categorie Welzijn 5 januari 2007

* Categorie Sport 16 februari 2007

* Categorie Cultuur 30 maart 2007

* Categorie Natuur en Milieu 11 mei 2007

Prijsuitreiking is op woensdag 13 juni 2007

Meer informatie
Een aanmeldformulier is te downloaden via
www.apeldoorn.nl/vrijwilligers. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Karin Rullmann, Factor K, tel. 06 14 43 31 67, e-mail karin@factor-k.nl.

De gemeente Apeldoorn wil met het uitreiken van de prijs haar waardering uitspreken voor de inzet van talloze vrijwilligers in onze gemeente.

Voor het laatst bijgewerkt op: 11-dec-2006 03:56