Travel Unie International Nederland N.V.

een kijkje in de keuken van arkefly

Rijswijk, maandag 11 december 2006 - Op 1 december vloog de Courtesy Club van TUI Nederland met ArkeFly naar Boedapest. Aan boord waren ook Melissa Stevens van reisbureau Arke in Zaandam en Elly van Schalen van Reisstudio Trips in Asten. Zij liepen achter de schermen een dagje mee met ArkeFly; een prijs die zij vorig jaar op de TUI Wereldfuif wonnen met het afmaken van een slagzin.

Reisbureaumedewerkers Melissa Stevens en Elly van Schalen beleefden vrijdag 1 december een wel heel bijzondere dag: zij mochten een kijkje nemen in 'de keuken' van ArkeFly. De dag begon voor de prijswinnaars op Schiphol met het onder begeleiding meewerken tijdens de check in, gevolgd door een uitgebreide briefing door de purser. Daarna was er tijdens de vlucht ruime gelegenheid om achter de schermen mee te kijken bij de werkzaamheden van het cabinepersoneel om zo een goed beeld te krijgen van wat er allemaal bij een vlucht komt kijken.

Elly: "De dag was heel erg leuk en bijzonder. Het is echt een heel speciale ervaring; je vliegt zo vaak, maar ervaart nu pas hoe druk het is met alles wat aan boord moet gebeuren. Ik had dit nooit willen missen!" Als aandenken aan de dag ontvingen Melissa en Elly een oorkonde en een ArkeFly beer.