Travel Unie International Nederland N.V.

supersnelle digitale aanlevering aanbod tui nederland voor reisagenten

Rijswijk, maandag 11 december 2006 - Marktleider TUI Nederland heeft een vernieuwende manier ontwikkeld waarmee continu het gehele TUI-aanbod digitaal aan reisagenten wordt aangeleverd. Voorheen werden alleen aanbiedingen van TUI één keer per dag geleverd. De nieuwe aanlevering geschiedt via XML, een techniek om digitale gegevens uit te wisselen met het zoeksysteem en de website van de reisagent. Het aanbod plus wijzigingen in prijs en beschikbaarheid worden nu continu doorgegeven, waarmee de meest actuele boekingsmogelijkheden altijd online beschikbaar zijn voor de klant. De introductie van deze dienstverlening betekent een aanzienlijke kwaliteitsverbetering in de service van reisagent richting klant. De nieuwe technologie zal ook worden aangeboden aan distributieplatforms als Waverunner en TSI.

Digitale aanlevering TUI aanbod
Internet is voor het boeken van vakanties een uitermate belangrijk verkoopkanaal geworden. Met de nieuwe dienstverlening van TUI Nederland kunnen reisagenten met online reserveringssystemen het volledige TUI aanbod via XML, een techniek om digitale gegevens uit te wisselen, ontvangen. Doordat aanlevering meerdere malen per dag geschiedt, is TUI Nederland in staat om de realtime boekbaarheid van haar producten nauwkeurig door te geven aan reisagenten.

Nieuw service mogelijk voor iedere reisagent
Geïnteresseerde reisagenten kunnen contact opnemen met TUI Nederland via hun accountmanager van de afdeling Sales of via sales@tui.nl.