Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Stichting Mensport Hellendoorn in de prijzen

11/12/2006

Hellendoorn, 11 december 2006
Afgelopen vrijdag heeft de Stichting Mensport Hellendoorn de Vrijwilligersprijs van de gemeente Hellendoorn gewonnen.

De Stichting werd 2 jaar geleden opgericht en verzette veel werk om in september van dit jaar de Wereldkampioenschappen mennen voor mensen met een lichamelijke beperking te kunnen organiseren. Zij wist hiervoor, in samenwerking met de Helderse Voerluu en de Stichting Ruitersport, een kleine 300 vrijwilligers op de been te krijgen.

Hanneke Gerritsen-Donderwinkel, bondscoach van het paralympisch dressuurteam, overhandigde namens de FEI een prachtig boeket bloemen aan Martha van Keulen van de Stichting Mensport Hellendoorn. Zij had uit de krant vernomen dat de Stichting genomineerd was en gokte er op, dat de Stichting Mensport Hellendoorn in de prijzen zou vallen. De organisatie ontving tevens een prachtig beeld van kunstenares Lidwien Odding. Het beeld staat de komende maand in huis van organisator Jan Berendijk, waarna het gaat rouleren onder de andere leden van het organisatiecomite.

Naast de Stichting Mensport Hellendoorn waren ook het Hospice Noetsele en IVN afdeling Hellendoorn/Nijverdal genomineerd.

Bron: Hoefnet. Overname zonder bronvermelding niet toegestaan.