Ingezonden persbericht


BitDefender kondigt Beta release aan voor beveiliging van Microsoft Windows Vista

Beta versie van BitDefender 10 Internet Security upgrade nu verkrijgbaar

Boekarest, Roemenië, 11 december 2006: BitDefender(TM), de meerdere malen onderscheiden aanbieder van antivirus software en data beveiligingsoplossingen, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van één van de hoogst verkrijgbare niveaus van antimalware bescherming voor gebruikers van Microsoft's nieuwe Windows Vista platform. De beta versie van BitDefender 10 Internet Security voor Microsoft Vista is direct verkrijgbaar op de website van BitDefender en bevat een volledige suite aan internet beveiligingstoepassingen, waaronder anti-virus, anti-spam, anti-spyware, firewalls en ouderlijk toezicht.

Betaversies van BitDefender's stand-alone anti-virus producten zullen binnenkort eveneens verkrijgbaar zijn. In januari 2007 komen de versies van BitDefender Antivirus, BitDefender Antivirus Plus en BitDefender Internet Security voor Vista op de markt, tegelijkertijd met de beschikbaarheid van Windows Vista voor consumenten. Het upgraden naar een Vista-versie van een BitDefender product, zal gratis zijn voor alle gebruikers van BitDefender, ook van testversies en abonnees.

Als één van de meest toegepaste stukken software in jaren door consumenten en het bedrijfsleven, is het tevens de verwachting dat Microsoft Windows Vista het meest gewilde doel zal worden voor hackers en cyber criminelen. Aangezien de meerderheid aan virussen en malware verspreid wordt via email, is het sterk aan te bevelen dat consumenten hun systemen beveiligen met hoogwaardige anti-malware bescherming, zoals die van BitDefender 10 Internet Security.

"Windows Vista bevat vele verbeterde beveiligingsopties, maar consumenten moeten niet uit het oog verliezen dat hackers nu al bezig zijn met het ontwikkelen van manieren om computersystemen te infecteren via dit platform," stelt Carmen Maierean, BitDefender Product Manager. "BitDefender biedt consequent de meest volledige beveiligingsoplossingen tegen malware. Onze ondersteuning voor Windows Vista getuigt daar van."

"Deze Beta test is de laatste van een serie stappen die we hebben ondernomen zodat gebruikers van BitDefender die willen overstappen op Vista, dat zonder problemen kunnen doen. Wij rekenen op een uitgebreide belangstelling van de BitDefender gebruikers community en we zijn er zeker van dat het eindproduct zal voldoen aan de meest gedetailleerde wensen," aldus Maierean.

De BitDefender 10 antivirus software pakketten en B-HAVE, de heuristische scantechnologie van het bedrijf, zijn sinds de lancering dit najaar al diverse malen in de prijzen gevallen. VirusBulletin kende het de VB-100 % certificering toe, PC Magazin gaf de software het predikaat 'Best Buy' en ProtectStar onderscheidde het met de 'Excellent Security Award'.

Voor meer informatie over deze Beta versie en BitDefender Beta campagnes: www.promo.bitdefender.com/vista.php

Over BitDefender

BitDefender is een globale marktleider van beveiligingsoplossingen en biedt binnen de antivirus-industrie de snelste en 's werelds meest effectieve lijn aan antivirus en email-beveiligingssoftware. Bovendien heeft BitDefender een standaard gezet bij detectie van actuele dreigingen en eenvoudig te installeren, te gebruiken en te updaten beveiligingssoftware. BitDefender levert beveiligingsoplossingen die beantwoorden aan de beschermingsvereisten van informaticaomgevingen van vandaag en biedt bescherming aan ruim 41 miljoen thuis- en bedrijfsgebruikers in meer dan 180 landen. BitDefender Antivirus is gecertificeerd door al de grote onafhankelijke recensenten in het antivirus 'veld', zoals ICSA Labs, Checkmark en Virus Bulletin en komt altijd als (één van) de best geteste scanners naar voren.

BitDefender, een afdeling van SOFTWIN, heeft haar hoofdkantoor in Boekarest, Roemenië en heeft afdelingen in Duitsland (Tettnang), Spanje (Barcelona) en de VS (Fort Lauderdale, FL.). Website: www.bitdefender.com

Perscontact

Jan Robijns

Open2Europe - PR Division

Tel: +33 1 55 02 14 69

mobile: +33 6 16 90 93 64

j.robijns@open2europe.com