Ingezonden persbericht


Geldshop.nl introduceert live video assistent

Online geldzaken regelen wordt steeds persoonlijker

Wie een offerte voor een lening aanvraagt op Geldshop.nl kan sinds kort gebruikmaken van een unieke service: de live video assistent. Toelichtingen lezen is niet meer nodig: de assistent vertelt in beeld en geluid precies waar je op moet letten. Geldshop.nl wordt steeds persoonlijker en heeft met de video assistent een absolute primeur op internet.

Geldshop.nl verwacht veel van de video assistent. Een sprekende en bewegende persoon die toelichting geeft bij de leningaanvraag, zou het aanvraagproces makkelijker en persoonlijker moeten maken.

Aangezien de service uniek is en er weinig ervaring mee was, is er uitvoerig getest. Een van de bevindingen uit de testperiode is dat veel privézaken nog steeds met de computer van de werkgever worden geregeld. Om die reden is besloten de video assistent standaard "uit" te zetten, zodat men niet direct bij de collega's door de mand valt. Kijk op www.geldshop.nl en klik op 'Offerte aanvragen" om de assistent zelf in actie te zien.

Geldshop.nl is marktleider in online financiële diensten. Wij bieden transparantie, de laagste prijs en de hoogste service op het gebied van hypotheken en consumptief krediet.

Geldshop.nl Contactpersoon:
St. Annastraat 261 drs. R. Theunissen
6525 GR NIJMEGEN r.theunissen@geldshop.nl 024-7505002 www.geldshop.nl


---- --