Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Kunstverkoop levert goed doel E 10.000,00 op

Op 23 en 24 november jl. opende Business Art Service (BAS) de deuren van hun pand, de watertoren in Raamsdonksveer, voor een unieke en prestigieuze Kunstverkoop. Deze twee dagen kreeg iedereen de mogelijkheid om tegen een geringe prijs echte kunst voor thuis aan te schaffen en de watertoren te bezichtigen. De belangstelling voor de collectie van BAS, bestaande uit doeken en zeefdrukken van (zeer) bekende Nederlandse kunstenaars zoals Corneille, Appel, Molenkamp, Vanhorck en Brood, was enorm.

Van de opbrengst van deze Kunstverkoop kwam E 10.000,00 ten goede aan de Stichting Sarasvathi Children. Onlangs overhandigde Jasmijn van Ham namens BAS de cheque aan Hanneke Jansen van de Stichting Sarasvathi. De stichting wil het geld gebruiken voor de bouw van een nieuw weeshuis in India. Sarasvathi is opgericht door Hanneke Jansen uit Zevenbergen en heeft onder andere een weeshuis in India. Hier worden kinderen opgevangen en voorzien van scholing. Daarnaast ondersteunt de stichting ook éénouder-gezinnen door financiële steun te bieden. Kijk voor meer informatie op www.sarasvathi.org.

Al 20 jaar verhuurt en verkoopt Business Art Service (BAS) uit Raamsdonksveer kunst aan bedrijven en instellingen. BAS heeft een allesomvattende collectie van 55.000 kunstwerken. Schilderijen, beeldhouwwerken en fotografie van honderden bekende en talentvolle kunstenaars. Dagelijks wordt de collectie kunstwerken aangevuld en up-to-date gehouden. BAS is gevestigd in de bijzondere watertoren uit 1925, langs de A59, een ontwerp van de Nederlandse architect Hendrik Sangster


---