Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl



Amersfoort: 8 december 2006

SPEELSCHEMA SKY RADIO TENNIS MASTERS BEKEND

Wildcards voor Koning, Westerhof, van Haasteren, van Hartingsveldt, Meddens en van Uitert

Zojuist heeft op het bondsbureau van de KNLTB in Amersfoort de loting voor de Sky Radio Tennis Masters 2006 plaatsgevonden. De als nummer één geplaatste speler, Raemon Sluiter, speelt in de eerste ronde tegen Martijn van Haasteren. Paul Logtens, die in augustus nog de Ricoh Nationale Tennis Kampioenschappen (Ricoh NTK) op zijn naam schreef, komt in zijn eerste partij in actie tegen Wouter Standaart. Michaëlla Krajicek, de nummer één bij de dames en tevens (opnieuw) titelverdedigster speelt in de eerste ronde tegen Selma Andrade. Danielle Harmsen, winnares van de Ricoh NTK bij de dames, speelt haar eerste wedstrijd tegen Suzanne van Hartingsveldt. Het complete resultaat van de loting en het wedstrijdprogramma is te vinden op knltb.nl.

Wildcards
De toernooiorganisatie van de Sky Radio Tennis Masters heeft de wildcards toegekend aan Michel Koning, Boy Westerhof, Martijn van Haasteren, Suzanne van Hartingsveldt en de AA-Drink Jong Oranje talenten Marlot Meddens en Nicolette van Uitert. Zij strijden samen met de andere deelnemers van maandag 11 tot en met zondag 17 december in het Topsportcentrum Rotterdam te Rotterdam om de titel Tennis Master 2006.

Wedstrijdprogramma
De Sky Radio Tennis Masters worden dit jaar opnieuw volgens een knock-outsysteem met zestien spelers/speelsters gespeeld. Op maandag 11 december staan vanaf 16.00 uur vier wedstrijden op het programma, waarvan de derde partij niet voor 19.00 uur begint. Dinsdag, donderdag en vrijdag beginnen de wedstrijden om 14.00 uur. Er worden deze dagen vijf partijen gespeeld, waarvan de vierde partij niet voor 19.00 uur aanvangt. Woensdag starten de wedstrijden om 12.00 uur en worden er vijf partijen achter elkaar gespeeld. De halve finales worden gespeeld op zaterdag 16 december vanaf 12.00 uur. De damesfinale begint zondag 17 december om 13.00 uur en aansluitend, maar niet voor 14.30 uur, wordt de herenfinale gespeeld.

Kaartverkoop
Kaarten voor de Sky Radio Tennis Masters zijn tijdens het evenement te koop aan de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam. De kassa is iedere dag vanaf één uur voor aanvang van de wedstrijden geopend