Nieuwe treincontacten door nieuwe dienstregeling NS

ENSCHEDE, 20061210 -- De nieuwe dienstregeling van NS zorgt voor nieuwe reistrajecten en dus ook voor nieuwe contacten in de treincoup?. Treincontact is vanaf maandag 11 december online om treinreizigers de mogelijkheid te bieden een leuke ontmoeting, of oogcontact, via het internet snel en anoniem terug te vinden.


Oogcontact
De komende tijd zullen veel treinreizigers nieuwe gezichten zien tijdens hun treinreis. Oogcontact ligt dan voor de hand in deze situatie. Door verschillende redenen wordt er vaak vergeten telefoonnummers uit te wisselen tijdens een treinontmoeting en heeft men daar achteraf spijt van. Op www.treincontact.nl kunnen deze contacten worden teruggevonden en kan een gratis oproepje worden geplaatst om de uit het oog verloren contacten terug te vinden.
Achtergrond
De dienst is een initiatief van 2 studenten en werkt heel eenvoudig. Er zijn geen login gegevens nodig en het plaatsen van oproepen is geheel kosteloos en anoniem. De voorloper van treincontact.nl was al een groot succes, echter biedt treincontact meer mogelijkheden zegt mede-eigenaar Ward Jeurissen uit Enschede. "We hebben nu een aantal innovaties toegevoegd waardoor je in een oogopslag de laatste trajecten of populaire uitstapplaatsen kunt zien".
Verwachting
Treincontact.nl verwacht veel van deze nieuwe service en hoopt dat de treinreizigers door de nieuwe NS dienstregeling niet alleen sneller van A naar B gaan maar elkaar ook nog eens sneller zullen terugvinden via www.treincontact.nl




Ingezonden persbericht