Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Aantal pagina's: 1

Stefan Pirard treedt terug als statutair directeur

Wim Deblauwe benoemd tot statutair directeur, ad interim.

Vijfhuizen, maandag, 11 december 2006 - De Raad van Commissarissen en de Directie van Punch Technix NV delen mede dat Stefan Pirard op heden terugtreedt als statutair directeur van Punch Technix nv.

Stefan Pirard en Punch Technix hebben deze beslissing in onderling overleg genomen. De reden van de stopzetting van de samenwerking is de interesse van Stefan Pirard om de machinebouw-activiteiten van Punch Technix nv, dewelke ondergebracht zijn in de divisie "EMS", over te nemen. Deze interesse leidt tot een belangenconflict.

De Raad van Commissarissen zal onderzoeken of een verkoop van de divisie "EMS" wenselijk is voor Punch Technix nv.

De Raad van Commissarissen heeft tevens Wim Deblauwe benoemd tot nieuw statutair directeur, op ad interim basis. Wim Deblauwe is momenteel CFO en Managing Director van Punch International NV.

Directie en Raad van Commissarissen
Punch Technix N.V.

Vijfhuizen, 11 december 2006

Voor nadere informatie:
Punch Technix N.V.
De heer M. Maes
Tel: 023 558 9050

Over Punch Technix
Punch Technix combineert jarenlange ervaring en geavanceerde productietechnieken met een strategische geografische aanwezigheid en is daardoor de ideale partner voor de ontwikkeling en productie van apparatuur en machines voor toonaangevende leveranciers uit de agro-food industrie, de grafische industrie, de medische industrie en diverse andere sectoren. Ontwikkeling en engineering zijn gevestigd in Nederland, ondersteund door een ultramoderne productiefaciliteit in Namestovo, Slowakije. Daarnaast is Punch Technix actief onder eigen merknamen: onder het label RMS produceert de groep automatische melksystemen voor de grote en middelgrote melkveehouderijen. Punch Technix is genoteerd aan Euronext Amsterdam (PNX) en maakt deel uit van de Punch- groep.

Website: www.punchtechnix.com

---


---- --