Gemeente Stein


Bekendmaking mandaatbesluit 2006
11-12-2006

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op 28 november 2006 het mandaatbesluit 2006 is vastgesteld. In dit mandaatbesluit wordt onder het stellen van regels en voorwaarden - bepaald dat bevoegdheden van het college van burgemeester en wethouders, de burgemeester, de heffingsambtenaar en de invorderingsambtenaar gemandateerd zijn aan de gemeentesecretaris, de afdelingsmanagers, de concerncontroller en de manager projecten en strategisch beleid. De gemandateerden zijn hierdoor bevoegd om in naam van het mandaatgevend bestuursorgaan correspondentie te voeren, stukken te ondertekenen dan wel besluiten te nemen.
Tevens worden de gemandateerden bevoegd verklaard om, conform de regels en voorwaarden van het mandaatbesluit 2006 en het behorende mandaatregister, aan functionarissen ondermandaat te verlenen.

Het mandaatbesluit 2006 treedt in werking vanaf de dag na die van bekendmaking.

Ter inzage
Van 13 december 2006 t/m 24 januari 2007 ligt het mandaatbesluit 2006 met het bijbehorend mandaatregister tijdens de openingsuren van het gemeentehuis voor iedereen ter inzage. Tevens kunt u tegen betaling van de kosten een kopie van het mandaatbesluit 2006 en het bijbehorend mandaatregister krijgen.