Gemeente Hilversum

Inventarisatie Hilversumse evenementen & activiteiten in 2007

11 december 2006
De gemeente wil een overzicht maken van de evenementen en activiteiten die in 2007 in Hilversum worden georganiseerd. Deze Evenementen- en activiteitenkalender zal worden gebruikt voor de planning, spreiding en promotie van evenementen en activiteiten.

Evenementen- en activiteitenkalender
De gemeente wil graag geruime tijd van te voren over de gegevens beschikken van evenementen en activiteiten in Hilversum. Met betrekking tot grotere evenementen, die plaatsvinden in de openbare ruimte en die voor een ieder vrij toegankelijk zijn, wil de gemeente graag het volgende weten:


* Naam van het evenement

* Soort evenement (muziek, cultuur, sport, markt etc.) en een korte omschrijving

* Datum en tijd(en) van het evenement

* Locatie(s) van het evenement

* Een schatting van het aantal te verwachten bezoekers

Op deze manier kan de datum voor het evenement alvast (onder voorbehoud) vastgelegd worden en kan de Evenementen- en activiteitenkalender voor 2007 gemaakt worden, zodat iedereen in een oogopslag kan zien wat er in Hilversum te doen is. Dit gaat om een inventarisatie. De vergunning(en) voor het evenement moeten nog aangevraagd worden voor het definitief door kan gaan. Ook activiteiten in 2007 op vrije tijdsgebied zoals concerten, open dagen, rondleidingen en lezingen kunt u bij de gemeente opgeven, zodat deze ter promotie opgenomen kunnen worden op de kalender. Deze activiteiten moeten in Hilversum plaatsvinden en moeten voor iedereen toegankelijk zijn. Het gaat dus niet om besloten activiteiten in bijvoorbeeld verenigingsverband.

De Evenementen- en activiteitenkalender wordt gedrukt en wordt in Hilversum eind januari huis-aan-huis verspreid. Op deze website zijn het hele jaar door alle actuele gegevens te vinden.

Aanmeldingen voor evenementen en activiteiten dienen uiterlijk 22 december 2006 te worden gericht aan Gemeente Hilversum, Dienst Inwoners, t.a.v. evenementencoördinator M.Eerelman, Postbus 9900, 1201 GM Hilversum. Mailen kan ook: m.eerelman@hilversum.nl