Winnaars scholenwedstrijd


NIEUWEGEIN, 20061208 -- De winnaars van de ScholenWedstrijd, waarbij scholieren uit het basisonderwijs een kast hebben versierd, zijn bekend. De prijsuitreiking is op 12 december 2006 en vindt plaats op de winnende scholen.

* 1e prijs is een waardecheque van ¤ 1.500 voor basisschool de Regenboog, Oeralstraat 1, Woerden. De prijsuitreiking is om 10.30 uur.

* 2e prijs is een waardecheque van ¤ 1.000 voor de Dr. D. Herdescheesshool, Amsterdamsestraatweg 239 A, Utrecht. De prijsuitreiking is om 13.00 uur.

* 3e prijs is een waardecheque van ¤ 500 voor basisschool de Piramide, C. van Maasdijkstraat 33, Utrecht. De prijsuitreiking is om 14.00 uur.


20 basisscholen uit de provincie Utrecht hebben meegedaan met de ScholenWedstrijd. Elke deelnemende school heeft een gratis kast van KewLox gekregen en de scholieren hebben in de maand oktober de kast naar eigen fantasie versierd. Iedereen heeft in de maand november kunnen stemmen op één van de totaal 20 versierde kasten. Een stem uitbrengen kon op internet www.kewlox.nl/scholenwedstrijd.php waar foto's van alle versierde kasten te zien zijn. De school mag de versierde kast na de wedstrijd houden en een mooie plaats geven in de klas of elders in de school. Iedere school heeft dus niet voor niets mee gedaan.

KewLox steunt de stichting WereldOuders. De 'ScholenWedstrijd kast' (H100xB100xD42) is uitstekend geschikt om naar eigen fantasie te bewerken met verf, stickers, behang etc. Deze kast is van ¤ 95,75 voor ¤ 85 uit voorraad mee te nemen. Hiervan doneert KewLox 10 ¤ aan dit goede doel. WereldOuders heeft weeshuizen in Mexico, Guatemala, Haïti, Honduras, El Salvador, Nicaragua, de Dominicaanse Republiek, Peru en Bolivia. WereldOuders geeft de kinderen onderdak, voeding, medische verzorging én een goede schoolopleiding.

Over KewLox
KewLox is al meer dan 40 jaar een begrip. KewLox levert praktische en duurzame opbergmeubelen (voorzien van het FSC-keurmerk) met duizenden combinatiemogelijkheden voor een betaalbare prijs.