Krachtige nieuwe business community voor topkader zakelijk management


AMSTERDAM, 20061211 -- Nederland is een Eliteclub die zich als een zaken community gedraagt, rijker. 2getbusiness is een on,- en offline business community voor eigenaren, top directieleden en aandeelhouders van ondernemingen. Als lid van 2getbusiness kan de beslisser snel en effectief netwerken en direct in contact komen met andere beslissers binnen het bedrijfsleven. Het lidmaatschap kost ¤ 750 ex btw per jaar en je kunt uitsluitend door een bestaand lid worden geïntroduceerd.

Waarom is 2getbusiness geen gewone businessclub?
Oprichter Lars Bense zegt: "Ik ben een jonge redelijk succesvolle ondernemer en lid van diverse businessclubs en ik loop altijd tegen hetzelfde probleem aan. Ik heb te weinig tijd om fysiek bij alle, vaak verplichte meetings van de business clubs aanwezig te zijn, maar ik heb ze wel nodig om mijn business te kunnen doen. Als ik dan in gesprek raak met iemand kom ik er vaak na 20 minuten achter dat de persoon niet interessant is voor mijn business".

"Vrijwel iedere (succesvolle) ondernemer kampt met hetzelfde probleem. Doordat de agenda te vol staat heb je geen tijd om goed en gedegen te netwerken. Als je niet proactief netwerkt loop je veel potentiële business mis. Vooral in een snel veranderende markt. Als je teveel netwerkt ben je zo veel tijd kwijt aan dat netwerken dat je niet meer aan het leiden van je onderneming toekomt. 2getbusiness is de logische oplossing zegt oprichter Eddie Tjon Fo".

2getbusiness lost veel problemen direct op. Het 2getbusiness lid logt in en kan vanaf zijn werkplek of via zijn PDA/MDA in de netwerken van medeondernemers (leden) kijken. Dit zijn altijd de beslissers van de onderneming en dus is een contact snel gelegd en een gerichte businessafspraak sneller gemaakt. Uitsluitend de beslissers van de onderneming kunnen lid worden van 2getbusiness en er geldt een streng selectie criterium.

Waarom een on,- offline community alleen voor directieleden?
Als je zaken wilt doen, wil je niet met het personeel praten van een bedrijf en via allerlei schijven uiteindelijk bij de beslisser terechtkomen. Dat kost veel te veel tijd. Je wilt snel weten waar je aan toe bent.

"Ik ben de beslisser in mijn onderneming en ik wil dus ook uitsluitend praten met de beslisser in de "andere" onderneming. Ik wil direct een ja of een nee kunnen horen, dan kan ik verder, zegt een van de leden. Voor mij is dit de perfecte oplossing. Ik kan vanuit mijn directiestoel speuren naar zakelijke mogelijkheden en dan direct contact leggen met de beslisser. Snel, zeer effectief en dus omzetverhogend".

Achtergrond informatie
2getbusiness is een initiatief van Lars Bense en Eddie Tjon Fo en is vooralsnog gelimiteerd tot 5000 leden in Nederland. Aanmelden voor de wachtlijst kan via de website www.2getbusiness.com

2getbusiness zal vanaf januari ook uitrollen naar het buitenland om hiermee een nog groter exclusief netwerk te kunnen bedienen.