Nieuwe website informeert over klassieke en Europese motoren


KUMTICH, 20061211 -- De liefhebbers van Europese en/of klassieke motorfietsen kunnen vanaf nu terecht op http://www.euromotorclassic.eu/. De nieuwe website van Motorboeken Uitgeverij Freson biedt niet alleen een overzicht van haar producten, ze wil ook een bron van informatie zijn.

Die informatie vind je in de rubriek "Nieuws", "Links", de "Galerij" en vooral "Artikels". In dat laatste onderdeel zit een resem vroeger geschreven maar ook recente documenten: tests, geschiedenis, techniek, je noemt het maar ... De rubrieken worden wekelijks aangevuld.
De bezoeker kan meer dan alleen gegevens opzoeken. "Uw boek laten uitgeven" introduceert de (aspirant-)schrijver mogelijk tot de uitgeverij. Wie interessant beeldmateriaal heeft, kan dit kwijt in de "Galerij".

Motorboeken Uitgeverij Freson is de commerciële activiteit van Luc Freson. Luc (°30/01/1957) is nu 30 jaar actief motorrijder, met een uitgesproken voorkeur voor Europese motoren (vooral Italiaans) en klassiek.
Een tweetal decennia geleden begon hij te schrijven over zijn hobby en een tiental jaren later ontstond de uitgeverij. Dat resulteerde in een resem artikels in "Motorgazet", "Motoren & Toerisme", "Italiaanse Motoren", "Euro-MotorMagazine", "Motor Klassiek" en momenteel "Het MotorRijwiel". Inmiddels verschenen ook 8 boektitels over motorgeschiedenis, waarvan 6 van zijn hand:
Moto Guzzi, 75 boeiende jaren (Freson)
BMW, 75 jaar moderne motorfietsen (Elbers); Nu opnieuw verkrijgbaar als CD-Rom
Ducati (Freson)
Gillet Herstal (Campion)
Italiaanse Motorfietsen deel 1 (Freson)
Italiaanse Motorfietsen deel 2 (Freson)
BMW - geschiedenis, alle modellen (Freson)
Honda (Freson).





Ingezonden persbericht