Fier Mensenwerk: 'Nu twee auto's voor nieuwe medewerker'


Krappe arbeidsmarkt inspireert detacheerder tot extra premie

REEUWIJK, 20061211 -- Nieuwe medewerkers van Fier Mensenwerk krijgen twee auto's van de zaak. Het detacheringbedrijf komt tot dit aanbod vanwege de toenemende krapte in de arbeidsmarkt. Medewerkers krijgen bij indiensttreding als tweede auto een Opel Corsa in luxe uitvoering in de carrosseriekleur van hun keuze. Fier Mensenwerk werft specialisten op het gebied van ICT, Finance, Banking & Insurance. Het bedrijf neemt de medewerkers in dienst en detacheert hen vervolgens als interim-professionals bij klanten. Door de aantrekkende economie is het in deze arbeidsmarkt moeilijk om aan personeel te komen. Dat noopt Fier tot het uitdelen van een extra prikkel, een tweede lease-auto.

De tweede auto is de slagroom op een toch al vorstelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Het bestaat onder meer uit een `marktconform' salaris, bonusregeling, (eerste) lease-auto en individuele coaching. Ook kunnen Fier-medewerkers op kosten van hun baas professionele, persoonlijke en zelfs spirituele vaardigheden trainen.

Medewerkers kunnen zelf in de tweede auto gaan rijden. Ze mogen de auto ook aan hun partner, een familielid of kennis toevertrouwen. Voor de tweede auto geldt de gebruikelijke leaseregeling van het bedrijf, die ook op de eerste auto van toepassing is. Brandstof is voor rekening van de berijder. Nieuwe medewerkers die geen tweede auto wensen, kunnen kiezen voor een eenmalige bonus bij het salaris.

De actie start op 11 december 2006 en loopt zolang er functies vacant zijn, tot uiterlijk 1 juli 2007. Bij succes is verlenging niet uitgesloten.

Aanvullende informatie:
PDF persbericht + bijlage interview directeur Fier Mensenwerk:
www.fiermensenwerk.nl/fileLib/FierPbericht.pdf

Website: www.fiermensenwerk.nl

Telefoon: Annelou van Kleef (Marketing & Communicatie), 0182 - 30 34 44

E-mail: annelou.van.kleef@fiermensenwerk.nl