Ontwerper Olympische Spelen 2012 Londen bezoekt Nederland

Nbcc

Amsterdam - Jason Prior, verantwoordelijk voor het ontwerp van het Olympisch Park in Londen, zal op 12 december Nederland bezoeken om het masterplan van de Spelen te presenteren.

Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang voor de aanleg van de Spelen. Jason Prior, directeur van EDAW, heeft onlangs het contract gewonnen om het Olympisch Park te ontwerpen. Samen met verschillende sprekers uit het VK zal Prior, tijdens een seminar georganiseerd door de NBCC (Netherlands British Chamber of Commerce), uitleg geven over de aanbestedingen en bouwprojecten die de aankomende jaren gerealiseerd gaan worden. Het seminar zal plaatsvinden in Amsterdam op 12 december.

Voordat hij zich bezig hield met het ontwerp van het Olympische Park, heeft Jason Prior aan het hoofd gestaan van de aanleg van het Blackpool Gateway Park en de herontwikkeling van de Picadilly Gardens in Manchester, twee zeer prestigieuze projecten in Engeland. In Groot-Brittannië staat hij vooral bekend als vooraanstaand stadsontwerper, landschapsarchitect en omgevingsvormgever.

Voor meer informatie, neem contact op met de NBCC: www.nbcclondon2012.com Jochem Geheniau - 0044(0)207 539 7960