Slimm

http://www.slimm.nl/


-------Persbericht-------

Business Netwerkdagen 2006 van Sportvakbeurs
Recreatieondernemers zoeken samen verdieping

GORINCHEM, maandag 27 november 2006

Tijdens de première van de grootste sportvakbeurs ooit in Nederland, op 12, 13 en 14 december 2006 in de Evenementenhal Gorinchem, vinden gelijktijdig de Netwerk Businessdagen plaats voor beslissers en ondernemers in de recreatieve en sportieve branche.
De uitwisseling van kennis en informatie tijdens deze bijeenkomsten bieden ondernemers en beslissers een verdiepingsslag in hun specifieke vakgebied binnen de brede recreatiebranche.

Vier specifieke thema.s worden uitgewerkt: Zwembaden, buitensport, sportfinanciering en golf. Voor alle thema.s wordt ingegaan op de nieuwste ontwikkelingen en trends door bijdragen van boeiende sprekers en diverse workshops. Ook hoort bij elke bijeenkomst een gezellige netwerklunch en een bezoek aan de Sportvakbeurs 2006, de grootste beurs op het gebied van sport en vrije tijd in Nederland. Op www.sportvakbeurs.nl staat alle informatie over de Sportvakbeurs en over de bijbehorende Business Netwerkdagen.

De Business Netwerkdagen 2006 bij de Sportvakbeurs worden georganiseerd door Slimm Adviesbureau, Moonen Sport & Leisure, VeBON, en Golf Care Company. De Sportvakbeurs wordt gehouden in combinatie met de Recreatie Vakbeurs Gorinchem, en trekt naar verwachting 10.000 bezoekers.

Kijk voor alle informatie over de Sportvakbeurs Gorinchem en de Business Netwerkdagen 2006 op de website: www.sportvakbeurs.nl

Bijlage: Verkort programma Business Netwerkdagen 2006


--------------einde persbericht-------------


Noot voor de redactie,