Gemeente Maassluis

Snippergroen opnieuw in raad

Op 12 december zal er in de gemeenteraad van Maassluis worden gesproken over het onderwerp snippergroen. Dit onderwerp was op 28 november in de raadscommissie eveneens onderwerp van gesprek. Toen werd de Brede analyse snippergroen behandeld. Tijdens deze raadscommissie hebben vier insprekers gebruik gemaakt van het recht om over het onderwerp snippergroen in te spreken. Verder is de fractie van de PvdA met een alternatief voorstel gekomen. Tijdens de vergadering is de commissie niet tot een advies aan het college kunnen komen. Er was te weinig voorbereidingstijd en de bespreektijd tijdens de vergadering bleek te kort. Besloten is daarom, dat het onderwerp snippergroen in de raadvergadering van 12 december 2006 opnieuw aan de orde zal komen.

Deze raadsvergadering wordt gehouden in de Raadzaal in het stadhuis aan de Koningshoek. Uiteraard is deze vergadering openbaar en belangstellenden zijn van harte welkom. Als u de vergadering wilt bezoeken, kunt u gebruik maken van de ingang aan de tuinzijde van het stadhuis, achter de (oude) Albert Heijn. In verband met een verbouwing van de centrale hal van het stadhuis, zijn de vergaderzalen tijdelijk niet via de hoofdingang bereikbaar. Het onderwerp snippergroen zal naar verwachting omstreeks 21.45 uur aan de orde zijn.

Bijlagen:

Advies B en W 1600 Brede analyse snippergroen RC brede analyse snippergroen.pdf Snippergroen, voorstel van de PvdA 04-12-'06