Gemeente Barneveld


Informatieavond Centrumplan Voorthuizen

Afbeelding bij bericht

Volgende week dinsdag 12 december wordt in t Trefpunt in Voorthuizen een informatieavond georganiseerd over het centrumplan Voorthuizen. Op deze avond zal een toelichting gegeven worden op het huidige (aangepaste) centrumplan. De avond begint om 19.30 uur.

Het centrumplan Voorthuizen kent al een geschiedenis. Zo is begin dit jaar bij Edda Huzid het conceptplan gepresenteerd. Hier zijn 30 zienswijzen over ingediend. Het plan is op de nodige punten aangepast en zal volgende week dinsdag inhoudelijk gepresenteerd worden. Er zal op deze avond ingegaan worden op het proces en de inhoud van het huidige centrumplan. Ook zal er iets verteld worden over de uitvoering en de fasering. Tot slot zal er gelegenheid zijn tot het stellen van vragen.

t Trefpunt bevindt zich aan de Roelenengweg 25 in Voorthuizen. De zaal opent om 19.00 uur en de avond zal om 19.30 uur beginnen.

Het centrumplan Voorthuizen zal op maandag 11 december besproken worden in de commissie Grondgebied. Deze vergadering is openbaar en zal plaatsvinden in vergaderzaal Voorthuizen van het gemeentehuis. Om 19.30 uur zal de vergadering beginnen.

Barneveld, 5 december 2006
Communicatie
Mutatiedatum 06/12/2006