Christiaan uitgevers b.v.

Persbericht Amersfoort, 12 december 2006

Nieuwe, glossy uitstraling voor Bruid & Bruidegom Magazine

512 pagina's trouw- en bruidsmodenieuws

De nieuwste editie van Bruid & Bruidegom Magazine straalt aan alle kanten glamour uit. Goud als extra steunkleur en een gouden foliedruk over het laminaat onderstrepen de glossy uitstraling van deze Europese marktleider op het gebied van trouwmagazines. Ook binnenin is er het een en ander veranderd.
De lay-out is eigentijdser geworden en nieuwe rubrieken, zoals de 18 pagina's grote nieuwsrubriek 'Love, Love, Love', bieden volop inspiratie, informatie en entertainment. Nieuw is ook 'De Weddingplanner', het onmisbare draaiboek voor elk toekomstig bruidspaar dat standaard in elke uitgave van Bruid & Bruidegom Magazine wordt meegehecht. Hoe inspirerend al deze nieuwe elementen ook zijn, onderzoek heeft uitgewezen dat bruidsmode voor veel toekomstige bruiden een van de belangrijkste reden is om een trouwmagazine te kopen.
Ook in dat opzicht komen de lezers optimaal aan hun trekken. In de 1-2007 uitgave van Bruid & Bruidegom Magazine (512 pagina's dik) worden alle nieuwe bruidsmodetrends worldwide belicht.
Bij deze uitgave ook De Bruidsmodegids 2007.
In Noord- en Zuid-Holland is bovendien ook The Weddingguide meegeseald.

././././