Politie Gelderland-Midden

West-Veluwe Vallei

---

Wageninger aangehouden na verkeersruzie

Publicatiedatum: 12-12-2006 11:32:05

Barneveld/Wageningen - Een 25-jarige Wageninger is maandagavond door de politie in zijn woonplaats aangehouden na een verkeersruzie op de A30 bij Barneveld. De man wordt ervan verdacht deuken te hebben getrapt in de auto van een 20-jarige man uit Scherpenzeel. Volgens het slachtoffer zouden de twee kort voor het oprijden van de A30 bij Barneveld ruzie hebben gekregen over een verkeerssituatie. De Wageninger zou daarbij na een achtervolging de Scherpenzeler hebben klemgereden en vervolgens tegen diens auto hebben geslagen en getrapt. Na het voorval ging de Wageninger er vandoor. De gedupeerde Scherpenzeler had intussen de politie gewaarschuwd en het kenteken van de auto van de Wageninger doorgegeven. Op de Mansholtlaan in Wageningen zagen agenten even later de Wageninger rijden waarna hij werd aangehouden.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Flinke schade bij frontale aanrijding, inzittenden ongedeerd
Publicatiedatum: 12-12-2006 11:31:05

Ederveen - Bij een frontale aanrijding tussen twee autos op de Meikade in Ederveen zijn beide bestuurders met de schrik vrij gekomen. De betrokken autos hadden wel flinke schade opgelopen en moesten worden afgesleept. Omstreeks half vijf reden een 42-jarige man uit het Duitse Blomberg Istrup en een 23-jarige Lunterenaar elkaar tegemoet over de Meikade. Doordat beiden vermoedelijk onvoldoende rechts hielden botsten ze tegen elkaar. De Lunterenaar belandde na de aanrijding met zijn auto in een naast de weg gelegen sloot waarbij ook schade werd veroorzaakt aan een tuinmuur. Volgens de politie was er geen drankgebruik geconstateerd

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Edenaar aangehouden na vernieling auto moeder

Publicatiedatum: 12-12-2006 11:30:08

Ede - De Edese politie heeft maandagmiddag een negentienjarige jongen uit die stad aangehouden wegens vernieling. De knaap zou na een ruzie deuken hebben getrapt in de auto van zijn moeder. De ruzie zou een gevolg zijn van het vermissen van geld van de oma van de jongen. De Edenaar werd ervan verdacht het geld te hebben gepakt. Toen hij daarover aangesproken werd zou de jongen naar buiten zijn gelopen waarna hij enkele malen tegen de auto van zijn moeder trapte. Daarbij ontstond schade. Agenten troffen de jongen aan de woning van zijn oma, waarna hij werd aangehouden. De Edenaar is in verzekering gesteld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---