Quro, de horeca urenregistratie, in prijs verlaagd.

Roi tools b.v.

Persbericht

Rotterdam, 12 december 2006

Quro, dé online urenregistratie voor de horeca, in prijs verlaagd.

Quro is een online urenregistratie ontwikkeld voor de horeca ondernemer die meer controle wil over zijn personeelskosten.

Op verzoek van onze klanten is per vandaag het prijsmodel van Quro aangepast. Tot nu toe betaalde de klant een vast bedrag per medewerker per maand.

In de horeca wordt veel gewerkt met oproepkrachten. Voor deze oproepkrachten moest het volle tarief betaald worden ook al werkten zij slechts een beperkt aantal uren per maand.

Om aan dit bezwaar tegemoet te komen geldt vanaf nu een tarief per in Quro geregistreerd uur in plaats van een bedrag per medewerker per maand. Effectief betekent dit dat de gemiddelde klant 33% minder gaat betalen.

In het nieuwe tariefmodel wordt 1,9 euro cent per in Quro vastgelegd uur berekend.

Op basis van de door onze bestaande klanten vastgelegde uren betekent dit dat het gemiddelde bedrag per medewerker per maand daalt van Euro 3,- naar Euro 2,-. Indien de klant gebruik maakt van relatief veel oproepkrachten zal dit tarief nog verder dalen.

De unieke functionaliteit van Quro, waarover de ondernemer 24 uur per dag, 7 dagen per week kan beschikken via internet, bestaat o.a. uit:

- urenregistratie

- toepassen CAO

- exporteren data

- rapporteren

Quro onderscheidt zich als volgt van bestaande urenregistratie oplossingen:
- Quro geeft inzicht in de totale personeelskosten van uw bedrijfsactiviteiten. Eindelijk een tool om een van de grootste kostenposten te beheersen!
- dankzij de in Quro opgenomen Horeca of Catering CAO zijn de geregistreerde uren zonder verdere bewerking geschikt voor export naar de meeste salarispakketten.
- een internet aansluiting is voldoende om 24 uur per dag gebruik te kunnen maken van Quro. Software installatie en update, back up, beveiliging is centraal geregeld.
- een aparte registratie van vakanties, overuren, ziekteverzuim e.d. is niet meer nodig, alle gegevens over de inzet van de medewerkers zijn direct inzichtelijk.

Op de website www.quro.nl is meer informatie te vinden over Quro.

Einde persbericht.

Voor meer informatie of een demonstratie neemt u contact op met:

De heer A.N. Bolleman De heer W. Goezinnen

e-mail: ad.bolleman@roi-online.nl wgoezinnen@quarto.nl

telefoon: 010-5218795 0180-595111