Dienstenbond CNV

Voordeel voor CNV leden bij nieuwe zorgpolis Particuliere Beveiliging 12-12-2006

Het Service centrum Arbo en Reïntegratie biedt alle werknemers in de beveiliging een zeer gunstige zorgverzekering aan. CNV Dienstenbond is één van de opdrachtgevers. Leden van CNV Dienstenbond krijgen een flinke korting op aanvullende verzekeringen.

Het Servicecentrum Arbo en Reïntegratie is opgericht om werkgevers en werknemers in de beveiligingsbranche hulp te bieden bij verzuim en reïntegratie. CNV Dienstenbond is één van de opdrachtgevers om verzuim in de branche zo veel mogelijk te voorkomen en om zieke werknemers weer zo snel en zo goed mogelijk terug te laten keren naar hun werk.

Maar ziekte is lang niet altijd te voorkomen. Omdat wij het belangrijk vinden dat u in die gevallen goed verzekerd bent tegen ziektekosten, hebben wij afspraken gemaakt met verzekeraars over een collectieve zorgverzekering. Op maat gemaakt voor de beveiliging. In Nederland wonende gezinsleden kunnen tegen dezelfde voorwaarden worden meeverzekerd.

Ik ben lid van CNV Dienstenbond. Wat is mijn voordeel? Voor leden van CNV Dienstenbond geldt een extra korting op de aanvullende verzekering van 22,5%. Niet-leden krijgen slechts een korting van 12,5%. Voor het kleinst aanvullende pakket (inclusief tandarts), levert dat al 21,48 per jaar op. Heeft u meer aanvullende verzekeringen nodig dan wordt het voordeel alleen maar groter.

Wie is de uitvoerder?
De administratie van deze collectieve zorgverzekering is in handen gelegd van Aevitae. Bij hen kunt u terecht voor al uw vragen en/of wijzigingen.

Moet ik overstappen?
Net als vorig jaar, moet u zelf de afweging maken wat u nodig denkt te hebben en wat u er voor over heeft. Het is daarom altijd de moeite waard om te vergelijken. Tot 1 februari 2007 is het voor u mogelijk om over te stappen naar de Zorgpolis Particuliere Beveiliging . Bij de keuze voor een aanvullende verzekering ontvangt u van de uitvoerder een gratis reisbagage- en een gezinsongevallenverzekering.

Voorwaarden?
Bij deze overstap geldt geen medische selectie en overstappen kan ook als u een tijdelijk dienstverband heeft. U moet wel op tijd (vóór 1 januari 2007) uw oude verzekering opzeggen. Om van de voordelen van uw lidmaatschap te genieten, moet uw wel aangeven dat u lid bent van CNV Dienstenbond + uw lidmaatschapsnummer.

Waar vind ik meer informatie?
Het aanvraagformulier, het premieoverzicht 2007 en andere formulieren van de Zorgpolis Particuliere Beveiliging kunt u raadplegen en downloaden op de internetsite van Aevitae, www.aevitae.com. U dient hiervoor in te loggen bij de Portal Zorg via de link Login collectiviteiten bij Werkgever/Werknemer met gebruikersnaam: beveilig (kleine letters), wachtwoord: py6blsok. Voor eventuele vragen kunt u Aevitae bellen via telefoonnummer 0900 369 3333 of mailen via e-mail info@aevitae.com.

Meer weten
Neem voor vragen over deze Info contact met de onderhandelaar namens CNV Dienstenbond, Harry Gerding via email h.gerding@cnvdibo.nl of bel 023-5670686.

Tenslotte
Verspreiden of kopiëren van deze tekst is prima. Collegas die nog geen lid zijn kunnen vrijblijvend een informatiepakket opvragen via telefoonnummer 023-5651052. Check ook onze website www.cnvdienstenbond.nl.