Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Eindhoven, 12 december 2006

Camping Kids: professionele camping animatie

De groeiende vraag naar een professioneel animatieprogramma op campings heeft geleid tot de start van Camping Kids. Vacansoleil Camping Holidays lanceert dit nieuwe product met ingang van het vakantieseizoen 2007.

De keuze voor een camping wordt bij steeds meer consumenten bepaald door het animatieprogramma. Camping Kids speelt daarop in door campings een compleet en professioneel programma aan te bieden.

Overdag en 's avonds is er een animatieprogramma voor alle leeftijden en alle nationaliteiten, van kinderactiviteiten tot avondentertainment. De inhoud van het programma en de omvang van het team wordt in overleg met de camping samengesteld. De teams bestaan uit één of meerdere animatoren die verschillende talen spreken. Camping Kids zorgt ook voor alle benodigde materialen. Het eerste jaar wordt Camping Kids op 14 campings in diverse Europese landen aangeboden. In de komende jaren zal dit aantal uitgebreid worden.

De werving, selectie, training en begeleiding van de animatoren is in handen van Vacansoleil Camping Holidays. Het Camping Kids team verzorgt de animatie voor alle gasten op de camping.

EINDE BERICHT