Politie Midden- en West Brabant

Persberichten Bergen op Zoom 12 december 2006

BERGEN OP ZOOM, 12 december 2006

Inbraak in loods

RUCPHEN: In de nacht van zondag op maandag is er tussen 23.00 uur en 09.30 uur ingebroken in een loods aan de Sprundelseweg. De daders kwamen binnen door een deur aan de achterkant van de loods open te breken. Wat er is weggenomen is nog niet bekend. De politie heeft aangifte opgenomen van inbraak.

Bedrijfsinbraak

BERGEN OP ZOOM: Tussen zaterdagmiddag en dinsdag even na middernacht is er ingebroken in een bedrijf aan de Wouwsestraatweg. De daders vernielden een ruit en traden binnen. De politie doorzocht het pand met behulp van een diensthond, maar trof de daders niet meer aan. Wat er is weggenomen is niet bekend. Van de gedupeerde is aangifte opgenomen.

Politie neemt aangifte op van mishandeling

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft aangifte opgenomen van mishandeling. Een 18-jarige Bredase liep op zondagavond omstreeks 19.00 uur over de Vijverberg, toen er twee jongens aan kwamen fietsen. Ze praatten tegen haar, maar de vrouw reageerde niet. Hierop blokkeerden de jongens haar de doorgang en sloegen haar, waardoor ze achterover viel. De jongens fietsten hierna weg.

Twee vrouwen aangehouden voor winkeldiefstal

ROOSENDAAL: Personeel van een winkel aan de Dokter Brabersstraat hield op dinsdagmiddag twee vrouwen aan voor winkeldiefstal. De twee 18-jarige vrouwen zijn aangehouden, toen ze in het bezit van kledingstukken die niet waren afgerekend, de winkel wilden verlaten. Ze werden overgedragen aan de politie die hen ter verhoor meenam naar het politiebureau. Na verhoor is het tweetal in vrijheid gesteld. Tegen hen zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Jongen beroofd van mobiele telefoon

ROOSENDAAL: Een 21-jarige jongen uit Roosendaal liep op dinsdagmiddag rond 14.00 uur over de Lindenburg richting de Vierhoeven. De jongen liep te bellen. Op een gegeven moment werd hij in zijn maag geslagen en nam iemand de telefoon uit zijn handen. Hij zag vervolgens twee jongens wegrennen richting de Vierhoeven. De politie heeft aangifte opgenomen van het slachtoffer.

Man gewond door omgevallen boom

PUTTE: Op dinsdagmiddag raakte een 67-jarige man uit Brasschaat gewond, toen hij onder een omgevallen boom kwam. De man was bomen aan het rooien in het bos aan de Oude Postbaan en dacht dat hij ver genoeg van een om te hakken boom af stond. Dit liep niet zoals verwacht en de man kwam eronder terecht. Het slachtoffer had pijn in verschillende lichaamsdelen en had hoofdwonden. Hij heeft vermoedelijk meerdere botbreuken. De man is verpleegd door personeel van twee ambulances en is per ambulance naar het Klina ziekenhuis in Brasschaat vervoerd.

Auteur: Inge Rijgersberg