Politie Zeeland


---


Z-3355-2006 Hennepstekken bij toeval ontdekt
Op de Tractaatweg in Terneuzen heeft de politie dinsdagmiddag bij toeval 1100 hennepstekken ontdekt in een personenauto. Dit gebeurde bij een routinecontrole.
De bestuurder, een 33-jarige Terneuzenaar, is ter plaatse aangehouden. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

W-3356-2006 Vrouw op fiets aangereden
In Oost-Souburg is dinsdagmorgen rond 08.15 uur een 58-jarige Middelburgse gewond geraakt nadat zij in botsing was gekomen met een personenauto. De 58-jarige vrouw is met hersenletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.
Een 42-jarige automobiliste uit Oost-Souburg reed over de Spoorstraat en wilde linksaf de Kanaalstraat inrijden. Hierbij reed zij de 58-jarige vrouw aan die op haar fiets, vermoedelijk vanuit de Kanaalstraat kwam aanrijden.

W-3357-2006 Bromfietser botst op auto
In Middelburg is dinsdagmiddag rond 13.50 uur een 17-jarige jongen uit de gemeente Veere met zijn bromfiets tegen een auto gereden.
Hij reed over de Europalaan en zag op de kruising met de Van Kleffenslaan een van rechtskomende personenauto, bestuurd door een 64-jarige Middelburger, over het hoofd waarna hij tegen de auto botste. Hijzelf werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Zijn brommer is echter total loss, de auto had schade aan de motorkap en bumper.


---- --