Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Zorgeloos de Route 66 of van Barcelona naar Marbella

Autohuur bij Sunny Cars: Unieke all-inclusive formule

Nieuw Vennep, december 2006 - Sunny Cars, dé onafhankelijke bemiddelaar voor autohuur, regelt wereldwijd een all-inclusive auto voor de vakantieganger. In ruim 90 landen, van Zuid-Afrika tot Curaçao en van Spanje tot de USA, zorgt Sunny Cars op meer dan 5000 bestemmingen voor de meest geschikte huurauto bij de allerbeste verhuurder ter plekke. De klanten van Sunny Cars hoeven alleen hun wensen kenbaar te maken: Sunny Cars regelt de beste deal.

Op elke bestemming de beste auto
Het is dus duidelijk: een zorgeloze huurauto reserveer je bij Sunny Cars. Omdat Sunny Cars een bemiddelaar is, heeft het bedrijf geen eigen auto's maar selecteert op elke bestemming de verhuurder met de beste auto's en beste huurvoorwaarden. Er wordt alleen zaken gedaan met verhuurders die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Dit zijn grote bedrijven zoals onder andere Alamo in de USA, Avis in Suriname en Hertz in Europa. Maar ook lokale aanbieders zoals Crown aan de Costa del Sol, Direkt op Mallorca en AutoJardim in Portugal. Doordat Sunny Cars vrij is in de keuze van haar partners, kan zij op populaire bestemmingen meerdere aanbiedingen doen. De klant van Sunny Cars heeft dus de grootste keuze uit de meeste auto's.

Alles inclusief óók een botsing
De klant van Sunny Cars is ook altijd verzekerd van de beste deal. Onverwachte extra kosten bestaan niet bij Sunny Cars. Tegenslagen dus ook niet: het bedrag op de rekening in Nederland is dé prijs. Sunny Cars is de enige bemiddelaar met échte all-inclusive prijzen zonder eigen risico. Altijd inbegrepen bij de huursom: ongelimiteerd aantal kilometers, luchthavenafleveringskosten, lokale belastingen, WA-verzekering, gratis (indien noodzakelijk op bestemmingen waar de dekking onvoldoende is) een aanvullende WA-verzekering van ¤ 1,6 miljoen, TP-(diefstal)verzekering zonder eigen risico en een CDW-(schade) verzekering zonder eigen risico. Wie een wereldreis zou willen maken in een auto van Sunny Cars kan dat dus zonder extra kosten doen. Door heel Spanje toeren: geen extra kosten. En niet alleen vakantiegangers, maar natuurlijk ook zakenreizigers profiteren van de unieke en buitengewoon prettige all-inclusive formule.

Neem voor meer informatie of reserveringen contact op met uw reisbureau of surf naar www.sunnycars.nl.

Sunny Cars biedt vakantiegangers een zorgeloze huurauto op meer dan 5.000 bestemmingen in ruim 90 landen. De kracht van Sunny Cars is het kwalitatief hoogwaardige product dat wordt aangeboden voor een all-inclusive prijs zonder extra kosten. Circa 90% van de Nederlandse reisbureaus werkt samen met Sunny Cars. De in Nieuw Vennep gevestigde broker is marktleider in Nederland en daarnaast ook actief op de Belgische, Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt. Hiermee is Sunny Cars een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur.