Gemeente Geldrop-Mierlo


VERKEERSOMLEIDING BOGARDEIND DUURT LANGER DAN VERWACHT

Momenteel werken we volop aan de reconstructie van het kruispunt Bogardeind met het Emopad. We hoopten hiermee klaar te zijn voor het einde van het jaar, maar helaas is dat niet gelukt. We moesten al later starten met de herinrichting vanwege een bezwaarprocedure en ook het natte weer zorgde voor wat vertraging. Het verkeer wordt op dit moment omgeleid tussen de rijksweg A67 en het centrum van Geldrop via het Emopad. Omdat het werk nog niet af is, duurt de omleiding langer dan verwacht.

De aannemer heeft vakantie tot en met vrijdag 5 januari. De werkzaamheden starten weer op maandag 8 januari. Hoewel we proberen om de omleiding zo snel mogelijk te verwijderen, zijn we afhankelijk van het weer. Wij verwachten daarom dat het na 8 januari nog zes tot acht weken duurt voordat de omleiding geheel opgeheven kan worden.

MEER INFORMATIE
Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Will van Dijk of Frank Tijbosch van de afdeling Openbare Werken. Zij zijn te bereiken via de telefoonnummers (040) 289 37 91/7 53.