Datum: 5 december 2006

Op de koffie bij Politie Lisse/Hillegom

De politie van Lisse, waaronder de gemeentes Lisse en Hillegom vallen, wil graag van u horen wat u vindt van de lokale politie. Daarvoor heeft zij twee bijeenkomsten georganiseerd, speciaal voor de inwoners van Lisse en Hillegom. Met uw hulp willen we de dienstverlening van de politie verbeteren.

Inhoud bijeenkomsten

In de bijeenkomsten wordt gesproken over de manier waarop de politie haar werk in Lisse en Hillegom doet. De inwoners worden concreet gevraagd om onder het genot van een kop koffie mee te denken met de politie op welke wijze zij de dienstverlening naar de inwoners kan verbeteren. Voorbeelden van de dienstverlening zijn: bejegening en terugkoppelen van meldingen. Uiteindelijk doel is het contact tussen politie en burgers te verbeteren; en daar kunt ú bij helpen. Als de eerste bijeenkomsten wederzijds goed bevallen, is het de bedoeling dat politie Lisse vaker dit soort bijeenkomsten organiseert.

Opgeven en locaties

Er worden twee bijeenkomsten gehouden, een voor de inwoners van Lisse en een voor de inwoners van Hillegom.

Inwoners van Lisse: 12 december, 10.00 (start) tot uiterlijk 12.00 uur in de brandweerkazerne aan de Oranjelaan Inwoners van Hillegom: 14 december, 10.00 (start) tot uiterlijk 12.00 uur in de brandweerkazerne aan de Weerlaan

Opgeven

Alle inwoners van Lisse/Hillegom zijn welkom op de bijeenkomst die voor hun gemeente wordt georganiseerd. U kunt u zich opgeven via D1TmLisse@hollands-midden.politie.nl, onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer. U kunt zich ook opgeven via 0900-8844. Er kunnen per bijeenkomst maximaal 50 inwoners zich opgeven, dus wees er snel bij. U wordt alleen toegelaten als u zich heeft opgegeven.

Achtergrond Ruim tweederde van de inwoners in Hollands Midden geeft aan tevreden te zijn over de politie. Dat betekent dat eenderde niet of minder tevreden is. De tevredenheid wordt gemeten in de Politiemonitor Bevolking en richt zich op de tevredenheid over het laatste politiecontact. Politie Lisse hoopt door middel van deze periodieke bijeenkomsten het contact tussen de inwoners en politie te verbeteren.

Noot voor de redactie /