Sweden Telecom AB lanceert zijn eigen productserie

UPPSALA, Zweden, December 12 /PRNewswire/ --
Sweden Telecom lanceert een productserie onder zijn eigen merknaam, Sweden Telecom. Het bedrijf was totnogtoe voornamelijk een diensten- en oplossingenleverancier op de Europese telecommunicatiemarkt en ondersteunde een speciaal geselecteerd bereik van gerenommeerde leveranciers en fabrikanten.

"Onze eigen producten kunnen ontwikkelen, produceren en op de markt brengen is een ongelooflijke kans. Als een nieuwe hardwareleverancier kunnen we extra ruimte bieden, wat ons vervolgens grotere kans op dekking geeft," zegt Josef Widström, CEO bij Sweden Telecom.

Vraag naar netwerkinfrastructuur stijgt en dat is de reden waarom Sweden Telecom vragen krijgt over producten en diensten die nog niet op de markt zijn.

"De afgelopen twee jaar hebben we de kenmerken en functies samen met de Scandinavische klant ontwikkeld. We hebben nu het gevoel klaar te zijn onze producten en oplossingen op de internationale markt te introduceren," aldus Josef Widström.

De productserie, die transeivers, vezel/media-omzetters, routers en xDSL-modems omvat, maakt het mogelijk meer uit de bestaande netwerken te halen en geeft de netwerken een toegenomen, flexibeler capaciteit. De producten kunnen ook bijdragen aan het reduceren van lopende kosten. Alle producten voldoen aan de RoHS-richtlijn (het tegengaan van gevaarlijke stoffen in elektrisch en elektronische apparatuur), hebben het CE-keurmerk en zijn UL-gecertificeerd.

"De nieuwe productlijn stelt ons in staat een uitgebreider serviceniveau te bieden en talloze problemen namens onze klanten op te lossen," zei Josef Widström.

Over Sweden Telecom

Sweden Telecom is een IT-bedrijf dat geavanceerde producten, diensten en oplossingen levert binnen de telecommunicatiesector aan zowel de industrie als de samenleving. Klanten zijn voornamelijk operators, stedelijke netwerken, netwerkeigenaren, vastgoedbedrijven en andere ondernemingen.

Sweden Telecom heeft aanzienlijke ervaring in het werken met systeemintegratie en het verbeteren van bestaande infrastructuren. Het bedrijf geeft ook advies op het gebied van dienstverlening voor technologie, netwerken, projectmanagement, overdracht, start-up en roll-out.

www.swedentelecom.se

Contact:

Voor meer informatie, neem contact op met: CEO, Josef Widström, telefoon
+46-(0)18-610-00-63, of +46-(0)735-33-35-55, josef.widstrom@swedentelecom.se