Jarige Job trakteert op computers


HAARLEM, 20061212 -- Computerbedrijf PC4Everyone bestaat in december 5 jaar en dat wordt gevierd! PC4Everyone is vijf jaar geleden opgericht met de filosofie dat computers voor iedereen betaalbaar moet zijn. Ondanks het feit dat je een complete pc kunt aanschaffen voor slechts 99 euro is het lang nog niet voor iedereen mogelijk om een computer thuis tot zijn beschikking te hebben. Vandaar dat door de jaren heen aan verschillende projecten computers zijn geschonken

Onlangs mocht de daklozenopvang in Haarlem een aantal computers in ontvangst nemen evenals het project Goodwill, zo hebben tientallen medische kinderdagverblijven een computer gekregen. Om haar filosofie kracht bij te zetten en tegelijkertijd haar verjaardag te vieren stelt PC4Everyone verschillende complete pc's beschikbaar voor een goed doel.

PC4Everyone is vijf jaar geleden opgericht door twee studenten aan de Haarlem Business School met als doelstelling het hergebruik van PC-apparatuur te stimuleren. Inmiddels is PC4Everyone uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met medewerkers op verschillende afdelingen. Het bedrijf koopt grootschalig, economisch afgeschreven, hardware bij grote ondernemingen en overheid, vervangt de onderdelen, vernieuwt de sofware en verkoopt ze voor een prijs die iedereen kan betalen met 12 maanden garantie!

Ter viering van ons vijfjarig bestaan wil PC4Everyone de mensen die nog steeds geen computer tot hun beschikking hebben in het zonnetje te zetten. Ze roepen iedereen op om projecten aan te dragen die momenteel erg verlegen zitten om pc's. Dus kent u een buurtclub, studentenvereniging, sportvereniging die al jaren sparen voor een computer? Of bijvoorbeeld uw eigen buurman wiens computer het onlangs heeft begeven stuur dan een mail naar jarige.job@pc4everyone.nl en vermeld daarin waarom jij van mening bent dat de door jouw aangewezen persoon een pc nodig heeft en wie weet staat PC4Everyone wel volgende week voor de deur om de pc te overhandigen. Dus stuur vandaag nog een mail naar jarige.job@pc4everyone.nl of kijk op de website www.pc4everyone.nl voor meer informatie.





Ingezonden persbericht