Door methode I Quit Smoking kan iedereen nu stoppen met roken


ROTTERDAM, 20061212 -- In januari opent op Rotterdam Zuidplein de eerste Nederlandse vestiging van I QUIT SMOKING. IQS is een internationale organisatie gespecialiseerd in bestrijding van nicotineverslaving. Vanaf volgend jaar volgen vestigingen in alle grote steden.

Stoppen met roken is moeilijk maar wordt makkelijker met behulp van I Quit Smoking. De methode combineert een anti-rook-behandeling door middel van electrostimulatie met intensieve specialistische begeleiding van zes maanden. Zo kan iedereen stoppen met roken. Sinds 2004 zijn wereldwijd al meer dan 500.000 gestopt met behulp van IQS. Het IQS netwerk kent wereldwijd 600 klinieken en strekt zich uit van de USA tot aan Azië.

De IQS Methode

De stopmethode is het resultaat van jarenlang onderzoek op gebied van auriculo therapie. De behandeling met de R.I.S.E., een gepatenteerd apparaat is volkomen pijnloos en werkt met impulsen op het oor.
Persoonlijke gegevens als leeftijd, geslacht, aantal en merk sigaretten en rookjaren dienen als input voor de behandeling. De gepatenteerde software berekent op basis van duizenden patientengegevens het behandelpad om een optimaal resultaat te krijgen.

Van alle patienten is 90% al na één behandeling rookvrij, toch volgen nog 6 maanden van intensieve begeleiding todat de patient van mening is dat de rookverslaving definitief onderdrukt is. Na jaren gerookt te hebben biedt de IQS methode de tijd om te wennen aan een leven zonder sigaretten.

Maatwerk

Elke behandeling bij IQS is maatwerk en daarom sucessvoller in vergelijking met standaard methoden als laser en acupunctuur. Deze gepersonaliseerde en interactieve methode slaagt waar anderen falen.

Meer informatie vindt u op www.iqsnederland.nl

Rotterdam, 12 december 2006.





Ingezonden persbericht