LLiNK


De jacht is mooier dan de vangst


Programma pagina

uitzending(en)

di 12 december 2006 van 21:20 uur tot 21:55 uur op NED3

deze aflevering

Froukje op pad met jagers, als dat maar goed gaat. Hoewel Froukje vegetariër is vraagt ze zich af wat nou precies wild vlees is en waar het vandaan komt. Natuurlijk is er de jacht, of je er nu voor of tegen bent. Maar de meeste wild-stukjes op je bord komen vanachter het hek, vanaf een fokkerij.

Edo test kerstbomen. Welke zet het beste op en welke versiert het beste? Naast gebruiksvriendelijk- en versiervriendelijkheid gaat het in deze test om de boom met het ultieme kerstgevoel. En wist je dat je kerstbomen ook kan adopteren? Alles wat je altijd al wilde weten over adoptiebomen!

In Big Bother gaat de Rotterdamse Petra Spreij de uitdaging aan om een week lang te EKO-klussen !! Sinds 2 jaar heeft ze een bouwval in Rotterdam gekocht, en helaas bleef het lange tijd een bouwval. Llinke Soep helpt haar een handje, alleen moet ze het dan wel milieuvriendelijk doen. Dat betekent verf op waterbasis, pure klei en behang van 100% gerecycled papier.

En in Hoe Groen Is ... vraagt Froukje zich af hoe groen presentatrice Harmke Pijpers is. Hoe bewust leeft zij en wat doet zij in huis aan spaarlampen, biologisch eten of bijvoorbeeld een waterbesparende douchekop? Pijpers legt uit waarom bont wel kan, maar Froukje overtuigen blijft lastig...