Deelgemeente Feijenoord Rotterdam


Verzoek om wijziging bouwplan Dynamostraat 16

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Feijenoord maakt bekend dat Beheer & Project Adviesgroep BV (BPA) een verzoek heeft ingediend voor een wijziging bouwplan bedrijfsverzamelgebouw aan de Dynamostraat 16.

Verhoging
Het is de bedoeling om het in aanbouw zijnde bedrijfsverzamelgebouw, waarvoor op 6 februari 2004 een vergunning is verleend, te vergroten (verhogen) met één verdieping.

Bestemmingsplan
Het bouwplan ligt in het ter plaatse geldende bestemmingsplan Vreewijk en heeft hierin de bestemmingen Bijzondere doeleinden, verblijfsgebied, bedrijven II en erf. Het plan is met deze bestemmingen in strijd. Om het gebouw op deze locatie mogelijk te maken, moet vrijstelling worden verleend van het geldende bestemmingsplan. Dit kan door toepassing van artikel 19, lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening. Het dagelijks bestuur van de deelgemeente wil hieraan medewerking verlenen.

Plan ter inzage
Het verzoek om vrijstelling ligt daarom vanaf donderdag 14 december 2006 tot en met 25 januari 2007 ter inzage in het kantoor van de deelgemeente aan de Maaszijde o.z. 230. Het kantoor is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Zienswijzen
Gedurende de termijn dat het verzoek om vrijstelling ter inzage ligt, kunnen belanghebbenden schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken bij het dagelijks bestuur van de deelgemeente, Postbus 9555, 3007 AN Rotterdam. Tevens kunnen door belanghebbenden mondelinge zienswijzen kenbaar worden gemaakt.

Informatie
Voor meer informatie over deze bouwvergunningaanvraag of voor het indienen van schriftelijke en mondelinge zienswijzen kunt u bellen met mevrouw T. Amesz, beleidsmedewerker van de deelgemeente Feijenoord, via telefoonnummer (010) 291 60 36.