Knieoperatie Ernst Daniel Smid.

Impresariaatjacques senf

Knieoperatie Ernst Daniël Smid. Rob van de Meeberg neemt rol in La Vie Parisienne over tot aan zijn herstel.

Ernst Daniël Smid, die één van de hoofdrollen vertolkt in de operette La Vie Parisienne van het Nederlands Operette Theater, zal deze week een operatie aan zijn meniscus ondergaan.
De bekende Nederlandse bariton kreeg steeds meer last van zijn blessure, waardoor opereren onvermijdelijk blijkt en zo spoedig mogelijk zal moeten plaatsvinden.

De rol van Baron de Gondremarck in de operette La Vie Parisienne zal tot aan zijn herstel overgenomen worden door Rob van de Meeberg. Deze duizendpoot speelde eerder rollen in o.a. 'Oh Johnny', 'Ken Kan' en 'In de schaduw van Brel'(met Vera Mann), waarvoor hij in mei 2004 werd bekroond met de John Kraaijkamp Musical Award. Rob van de Meeberg is als vaste understudy van Ernst Daniël Smid zeer bekend met de rol van baron de Gondremarck

Zodra Ernst Daniël Smid hersteld is, keert hij terug bij de productie. Verwacht wordt dat zijn revalidatie twee weken in beslag neemt. Vooralsnog gaan wij ervan uit dat hij weer volledig hersteld is om op dinsdag 26 december 2006 op de planken te staan in de Twentse schouwburg te Enschede. Hierna zullen Ernst Daniël Smid en Rob van de Meeberg de rol afwisselend voor hun rekening nemen.

Op 16 december 2006 komt Ernst Daniël Smid naar theater de Vest in Alkmaar om een workshop zang te geven, voorafgaand aan de voorstelling La Vie Parisienne. Deze vindt gewoon doorgang!