Politieberichten Heuvelrug, 09.30 uur

Utrecht, 14-12-2006

Vuurwerk aangetroffen

VEENENDAAL- Op woensdag werd na een anonieme melding een hoeveelheid vuurwerk ingenomen. Na binnengekomen informatie over illegaal vuurwerk, ging de politie poolshoogte te nemen bij een woning aan de Koraalzwam. In een schuur bij de woning troffen agenten een hoeveelheid illegaal vuurwerk aan. Het ging hier 100 dozen illegaal vuurwerk. Tegen de 38-jarige eigenaar van het vuurwerk is proces-verbaal opgemaakt.

Rijden onder invloed

DOORN- In de nacht van woensdag op donderdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij onder invloed reed. Omstreeks 00.15 uur werd de 48-jarige man uit Zeist gecontroleerd op de Rozenlaan. Onderzoek wees uit dat hij had gedronken en op het bureau blies hij 650 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Op de Langbroekerweg werd omstreeks 01.55 uur een 27-jarige automobilist uit Lelystad gecontroleerd. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 360 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Een uur later werd een 27-jarige automobilist uit Leeuwarden gecontroleerd. Ook hij had teveel gedronken en blies op het bureau 405 ug/l.