Metaalunie

Nieuws
Persberichten

Metaalcollectief op Spaanse Subcontratación beurs 14-12-2006

De Koninklijke Metaalunie nodigt ondernemers uit om van 24 t/m 28 september 2007 deel te nemen aan een collectieve beursstand op de Subcontratación in Bilbao, Spanje. Dit collectief wordt georganiseerd in opdracht van de EVD, een agentschap van het ministerie van Economische Zaken.

De Spaanse metaalsector biedt veel kansen. Het is een grote, groeiende markt waarop steeds meer buitenlandse toeleveranciers actief zijn. Nederland rukt als toeleverancier zelfs op naar de top 5. De Metaalunie wil op deze ontwikkeling inspelen met een collectief op dé internationaal georiënteerde Spaanse beurs voor toeleveranciers, de Subcontratación in Bilbao.

Voordelen
Een collectieve beursdeelname biedt een aantal voordelen. Zo is deelname in het
collectief een flink stuk goedkoper dan een individuele deelname door de financiële ondersteuning vanuit de EVD. Bovendien verzorgt de Metaalunie vrijwel de hele organisatie. Daarnaast profiteren deelnemers van het Holland Imago van het collectief; het bedrijf kan zich onder Nederlandse vlag presenteren.

Een extra voordeel om deel te nemen aan het collectief is het matchmakingprogramma. Dit houdt in dat er voor elke individuele deelnemer een afsprakenschema wordt samengesteld van minimaal 6 gesprekken. De gesprekken worden gemaakt met potentiële handelspartners die voldoen aan een van tevoren opgegeven profiel.

Voorlichtingsbijeenkomst
Op 1 februari organiseert de Metaalunie een voorlichtingsbijeenkomst over het collectieve beursconcept. Kijk voor meer informatie in de rubriek Agenda op deze site.

Voor vragen over de reis kunnen ondernemers contact opnemen met Linda Koot of
Paul Verlinden bij de Koninklijke Metaalunie.

Reageren: info@metaalunie.nl