Autowasbedrijven: 23.000 euro voor Ronald McDonald Kinderfonds

Bovag

Bij BOVAG aangesloten autowasbedrijven hebben tijdens de WASweek in oktober van dit jaar 23.000 euro opgehaald. Dit bedrag is volledig bestemd voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

Van 6 tot en met 12 oktober gaven de autowasbedrijven per wasbeurt een substantieel bedrag aan het goede doel. Met de actie onderstrepen deze bedrijven hun maatschappelijke betrokkenheid. Diverse wasbedrijven lieten de week feestelijk openen door bekende Nederlanders, zoals springruiter en goudenmedaillewinnaar Gerco Schröder en oud-topschaatser Hein Vergeer.

Het Ronald McDonald Kinderfonds zet zich in voor gezinnen met een ziek of gehandicapt kind. In Ronald McDonald Huizen logeren gezinnen in de nabije omgeving van het (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum om dicht bij hun kind te zijn. De opbrengst van de WASweek komt ten goede aan de bouw van het eerste Europese Ronald McDonald Huis bij een revalidatiecentrum: Ronald McDonald Kindervallei www.ronaldmcdonaldkindervallei.nl in Valkenburg aan de Geul.

EINDE BERICHT