1e Persbericht van donderdag 14 december 2006

Eindhoven, 14-12-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie houdt jongen aan voor baldadigheid

In de Pieter de Lastmanstraat is woensdagavond omstreeks 19.30 een 16-jarige jongen uit Eindhoven aangehouden voor baldadigheid. De politie kreeg de melding dat een groepje jongeren een vuurtje aan het maken was. Toen de agenten arriveerden zagen ze de knaap benzine op het vuurtje gieten. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het bureau. Tegen de Eindhovenaar is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: 20 bekeuringen bij verlichtingscontrole

De politie heeft woensdagavond tussen 19.00 uur en 21.00 uur op verschillende locaties een verlichtingscontrole gehouden. Op de Limburglaan, de Frederiklaan en de Zwaanstraat zijn in totaal 20 bekeuringen uitgeschreven.

Best: Man aangehouden voor verduistering

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag rond 4.30 uur in een bedrijf in de Tormentil een 24-jarige man uit Meijel aangehouden. De manager werd getipt door een werknemer dat de man iets weggenomen zou hebben. Tijdens de fouillering kwam er een geheugenkaart tevoorschijn. De man bekende aan de manager de kaart weggenomen te hebben. Hij is meegenomen naar het bureau waar hij is ingesloten.

Geldrop: Inbraak in bedrijfspand

Tussen woensdag 16.15 uur en donderdag 6.00 uur is in de Wethouder Jeuckenstraat ingebroken in een bouwkeet. Een schuifraam werd vernield. Er is een draagbare telefoon weggenomen.

Heeze: Laptoptas weg bij woninginbraak

In de nacht van woensdag op donderdag is rond 3.15 ingebroken in een woning bij het Kerkhof. Een ruit aan de voorzijde van de woning is ingeslagen. Er is een laptoptas ontvreemd.

Valkenswaard: Woninginbraak

In een woning in de Meule is woensdag tussen 14.15 uur en 23.00 uur ingebroken. Aan de achterzijde van de woning is een deur geforceerd. Er zijn onder meer sieraden en geld ontvreemd.