Ingezonden persbericht


Persbericht

14 december 2006

Orange Business Services wint B2B Advertising Award voor wereldwijde campagne

Rebranding-campagne Orange Business Services gooit hoge ogen

Orange Business Services heeft een B2B Advertising Award gekregen van het Franse reclame- en communicatietijdschrift Stratégie. Stratégie kende de prijs toe bij de uitreiking van de Communication Strategies-awards deze maand. De onderscheiding erkent de impact en het effect van de wereldwijde advertentiecampagne die Orange Business Services opzette bij haar officiële oprichting in juni dit jaar.

De jury bestond uit negen gewaardeerde communicatieprofessionals. Ze lieten zich bij het toekennen van de award leiden door de relevantie van de mediamix (tv-reclame, geschreven pers en online media), de tentoongespreide creativiteit van de campagne en de goede operationele uitvoering.

Eerder al prees CB News de advertentiecampagne van Orange Business Services. CB News is eveneens een invloedrijke communicatiepublicatie in Frankrijk. Vorige maand kondigde Orange Business Services bovendien aan dat het merk Orange hoge ogen gooide in de categorie 'Best Brand' van de World Communication Awards 2006.

De campagnes van Orange Business Services zijn gebaseerd op het 'Open'-concept dat de France Telecom Group toepast in haar communicatiestrategie. In de business-to-business-markt profileert Orange Business Services zich als de dienstverlener die de ondernemer in alle klanten ondersteunt en belooft daarbij nieuwe mogelijkheden te openen dankzij technologie.

De geprezen rebranding-campagne liep in juni en juli van dit jaar in internationale Europese, Aziatische en Amerikaanse media, waaronder kranten, tijdschriften, televisie en online.

Over Orange Business Services
Orange Business Services vertegenwoordigt sinds 1 juni 2006 de zakelijke communicatieoplossingen en -diensten van de France Telecom Group. Eerder werden die vertegenwoordigd door de verschillende merken van France Telecom, waaronder Equant.

De portfolio bestaat uit voice-, data- en mobiele diensten, IT-expertise en managed services. Alle producten en diensten hebben als doel de bedrijfsprocessen van klanten te optimaliseren en hun productiviteit te verbeteren. Orange Business Services heeft vestigingen in 166 landen en heeft klanten in 220 landen. Meer informatie is beschikbaar via www.mnc.orange-business.com.

Voor meer informatie over Orange Business Services kunt u contact opnemen met Mariena de Jager, Marketing Manager Orange Business Services: Tel: +31 (0)20 606 92 57
E-mail: mariena.dejager@orange-ftgroup.com Website: http://www.mnc.orange-business.com

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: maudg@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com