AutoRai

Aantrekkelijke kortingen op complete Opels tijdens Winter Sale

(12/14/2006)
Opel maakt de balans op en biedt tijdens de Opel Winter Sale zeer aantrekkelijke kortingen op alle Astra- en Zafira-modellen op voorraad. Hetzelfde geldt voor de Opel Agila. Hiermee biedt de Opel-dealer de uitgelezen kans om in het nieuwe jaar de weg op te gaan met een zeer compleet uitgeruste Opel voor een scherpe prijs. Opel biedt ⬠1.000,- korting op alle Astra voorraadmodellen en levert de Stationwagon tijdens de Winter Sale voor dezelfde prijs als de Astra 5-deurs. De korting bedraagt in dat geval ⬠1.800,-. Bovendien voorziet Opel een groot aantal Astraâs van een aantrekkelijk Edition-pakket. De Opel Astra Edition is daarmee uitgerust met onder meer zes airbags, airconditioning, 16â designvelgen, boordcomputer, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, actieve hoofdsteunen vóór, geïntegreerde radio CD/MP3-speler met stuurwielbediening en zeven luidsprekers, een zesvoudig verstelbare bestuurdersstoel en elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels.

De Opel Zafira kent een evenzo aantrekkelijk voordeel. Diverse voorraadmodellen van de kersverse Gezinsauto van het Jaar 2007 worden zonder meerprijs geleverd met het Edition-pakket dat een automatische airconditioning, boordcomputer, cruise control, radio CD/MP3-speler met stuurwielbediening en zeven luidsprekers, een zesvoudig verstelbare bestuurdersstoel, handbediende lendensteun, middenarmsteun vóór en donker getint glas op de achterste zijruiten en achterruit omvat. Het pakket vormt een aanvulling op de Zafira Enjoy die al voorzien is van onder meer 16â designvelgen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrische verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, zes airbags en het gepatenteerde Flex7-stoelsysteem. De Zafira is daarmee in een mum van tijd om te bouwen van een zevenzitter tot een tweezitter.

De Agila wordt tijdelijk geleverd tegen de scherpe vanafprijs van⬠9.100,- (Agila 1.0 12V Twinport). Het voordeel bedraagt daarmee â¬
1.150,-. Voor alle aanbiedingen geldt dat ze leverbaar zijn zolang de voorraad strekt. De Astra kent een vanafprijs van ⬠18.845,-, de Zafira is leverbaar vanaf ⬠24.480,-.