Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Hengelo (Gld) - helikopter ingezet bij zoektocht naar vermiste man

Familie en politie zijn sinds maandagavond (11/12) op zoek naar de 47-jarige Jan Heppenhuis uit het Gelderse Hengelo. De man is maandagmiddag met de auto naar zijn werk in Lichtenvoorde gegaan en daar niet aangekomen. Vandaag is een helikopter van het Korps Landelijke Politiediensten bij het onderzoek ingezet.

De vermiste man is maandag omstreeks 13.00 uur van huis weggegaan en reed in een groene Daewoo Nexia Sedan met het kenteken NP-HN-67. Hij is echter niet op zijn werk aangekomen en aan het begin van de avond werd de politie geïnformeerd.

De politie-eenheden in de Achterhoek werden op de hoogte de vermissing gebracht en zoekacties leverden tot op heden geen resultaat op. Besloten werd om vandaag een helikopter in te zetten om het bosgebied in de driehoek tussen Hengelo, Ruurlo en Zelhem te bekijken, echter zonder succes.

In overleg met de familie is besloten om via de media het publiek in te schakelen bij de zoektocht. Hij is inmiddels ook op de internetsite vermiste personen geplaatst.

Jan Heppenhuis was bij zijn verdwijning gekleed in een rode broek / rode schipperstrui en een groene bodywarmer. Hij is ongeveer 1.80 lang en heeft een fors postuur. Hij heeft zwart kort haar en een opvallende volle snor.

Mocht u informatie over de vermiste man hebben, dan kunt u bellen met 0900 - 8844

Einde bericht.


---


---


---

---- --