Ingezonden persbericht


Extreem hoge datalimiet bij Yabu ADSL

Datalimiet van 200gb bij het Yabu ADSL Extreme abonnement

Eindhoven, 13 december 2006 - Yabu ADSL biedt vanaf vandaag een uniek internetabonnement. Het "Yabu ADSL Extreme" abonnement heeft een standaard downloadlimiet van 200gb en geen uploadlimiet. Met een downloadsnelheid van 4.0 mbps en een uploadsnelheid van 320 kbps is het bovendien een een volwaardige breedbandverbinding. Iedere aansluiting krijgt een statisch ip-adres. Er kunnen maximaal 10 PC's tegelijkertijd aan het internet gekoppeld worden. Uiteraard kan er ook gebruik gemaakt worden van mailboxen en nieuwsgroepen. Het "Yabu ADSL Extreme" abonnement kost E 99,50 incl. BTW per maand.

Voor zakelijke gebruikers biedt Yabu ADSL ook een nieuw abonnement: het "Yabu ADSL Pro" abonnement. Dit abonnement is vergelijkbaar met "Yabu ADSL Extreme". Echter, het abonnement kent geen datalimiet en er kan een onbeperkt aantal PC's aangekoppeld worden. Deze verbinding is uitermate geschikt voor VPN. Hierdoor beschikt de gebruiker altijd over een betrouwbare internetverbinding voor iedere zakelijke situatie. Dit abonnement kost E 125,00 excl. BTW per maand.

Yabu ADSL is vanaf juni 2006 actief met het aanbieden van ADSL-breedband internetverbindingen in België. Met een minimum datalimiet van 50gb zijn de abonnementen van Yabu ADSL populair bij veel belgen. De hoge datalimieten zorgen ervoor dat de gebruiker zich geen zorgen meer hoeft te maken dat aan het eind van de maand de limiet bereikt wordt en dat daarmee de verbindingsnelheid beperkt wordt.

Alle details over het Yabu ADSL Extreme abonnement vindt u op www.200gb.be.

Onderstaande is

Ingezonden persbericht