Politie Flevoland

Getuigenoproep steekpartij

Almere, 14-12-2006 o De politie is op zoek naar getuigen van een steekpartij in Almere Haven. Avros Opsporing Verzocht heeft op dinsdag 12 december aandacht besteed aan de zaak van een 17-jarige jongen uit Almere, die zaterdagavond 18 november op de Marktgracht gewond raakte nadat hij werd gestoken met een mes.

Een onbekende dader eiste geld van een aantal jongeren die juist aan het pinnen waren. Het slachtoffer gaf daarop de onbekende man een duw maar werd daarbij geraakt met een scherp voorwerp. De Almeerder werd daarna opgenomen in het ziekenhuis. De politie heeft een onderzoek naar de dader ingesteld maar heeft meer informatie nodig. Inmiddels zijn een aantal getuigen bekend bij de politie maar mogelijk zijn er meer mensen die iets gezien of gehoord hebben en met welke informatie de dader kan worden opgespoord.

Uw tip

Heeft u informatie over deze zaak? Neem dan contact op met het team van Politie Flevoland, afdeling Districtsrecherche; op telefoon nummer: 0900-8844 (0,13 Euro/minuut) of via faxnummer (0320) 215 982. Anoniem mag ook, via M: 0800-7000.