Oad reizen

Oad Reizen start eigen Action Clubs | Donderdag 14 December

Reisorganisatie Oad Reizen start in de zomer van 2007 met de Oad Action Club; de Club die vakanties voor families met kinderen van alle leeftijden nog leuker maakt.
De eerste clubs worden geopend in het Oostenrijkse Zell am See/Kaprun en in Aparthotel Oasis Tamarindo op Fuerteventura. Nederlandstalige activiteiten-begeleid(st)ers staan daar klaarom informatiete geven over alle mogelijkheden enzorgen datbenodigde materialen voorhanden zijn. Of het nu gaat om hetregelen vaneenpicknickmand, een mountainbike of een routebeschrijving voor
eenpuzzel-ofverrassingstocht, er is een ruime keusaan activiteitendie geschikt zijn voor goed en slecht weer.

Kinderen zijn de baas
Voor veel ouders geldt dat ze zelf een fijne vakantie hebben als de kinderen het naar hun zin hebben. Dat neemt niet weg dat ze vaak zelf zo hun wensen hebben om op cultureel of actief gebied iets te ondernemen. Vaak net activiteiten die kinderen niet of minder leuk vinden. Zo biedt de Action Club in Zell am See/Kaprun bijvoorbeeld uitkomst om de bergwandeling of een bezoek aan museum of stad ook voor kinderen avontuurlijk en interessant te maken. Naast een heel arsenaal aan activiteiten die kinderen altijd leuk vinden, zijn er verrassingstochten uitgezet waardoor een bergwandeling opeens een zoektocht naar een schat wordt. Een fotopuzzeltocht maakt van een bezoek aan een stad of museum een spannende gebeurtenis. Oad Reizen bundelt alle vakantie-activiteiten die ter plaatse mogelijk zijn in één servicepakket en vult ze aan met zelf ontwikkelde activiteiten, die helemaal zijn afgestemd op de vakantiewensen van Nederlandse gezinnen met kinderen. Een aantal van die activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen, andere worden tegen betaling door het daar aanwezige Oad Action Team geregeld.

Vrijheid Blijheid
Voor alles geldt "vrijheid, blijheid". Niets hoeft en alles mag. Bij aankomst krijgt iedereen een Action Club logboek waarin alle mogelijkheden op een rijtje staan. De vakantiegangers bepalen zelf aan welke activiteiten ze wanneer willen deelnemen.

Eén Oad-loket voor alle activiteiten
"Om het onze gasten makkelijk te maken worden alle activiteiten in Zell am See/Kaprun vanuit één punt gecoördineerd", aldus commercieel directeur Julius ter Haar. "Onze gasten kunnen zich daar opgeven voor de verschillende activiteiten of materialen afhalen die ze die dag willen gebruiken. Een mountainbike huren, een picknickmand meenemen, de routebeschrijving van een puzzeltocht ophalen... allemaal op één adres. De Oad Action Club heeft een flink aantal attributen in eigen beheer. Voor zaken zoals het huren van mountainbikes, surfplanken en ski's bemiddelen wij kostenloos. We zorgen ervoor dat de door u via ons bureau ingehuurde materialen op het afgesproken tijdstip voorhanden zijn. Dat geldt ook voor de deelname aan activiteiten als raftings, paardrijden, paragliding, gletsjerskiën en dergelijke. Men kan zich bij het Oad Action Team opgeven en ontvangt van ons team duidelijke instructies en een routebeschrijving naar de verschillende activiteiten."
In Oostenrijk kunnen de gasten van een 25-tal door Oad gecontracteerde accommodaties gebruik maken van de faciliteiten van de Oad Action Club. Activiteiten van de Oad Action Club op Fuerteventura zijn voorbehouden aan de gasten van Aparthotel Oasis Tamarindo, waar de Action Club gevestigd is.

Pilot
Volgens Julius ter Haar zal Oad het aantal Action Clubs in de toekomst verder uitbreiden. "We zijn vol vertrouwen dat dit concept zal aanslaan. Op basis van de geboekte resultaten en de reacties van onze gasten zullen wij besluiten of wij dit concept verder uitrollen op meerdere bestemmingen."

Klik hier voor meer informatie